Dobjanak. Inkabb az elmaradt nyero, mint a kidobott penz.
Dobjanak. Inkabb az elmaradt nyero, mint a kidobott penz.
magyar piacon felejtsd el a TA-t... főleg a kismókus papírokban..BIF-ben 1 kötéssel csinálhatsz fekete meg fehér gyertyát..
Hetiben is olcsónak tünik pl RSI 6 álldogáll
Valaki szépen pufferelik alulról. Ezt is megnézhetné a PSZÁF, nem-e véletlenül a reggeli 1 millió db-os vevő-e az?
Ezért kellett nekik annyira a névérték felemelése 1000-re.
Sziasztok!
Econetet 120 környékén vettem a hosszú eső trendben és kis plusszal eladtam még marha régen, azóta a közelébe se mertem menni. Most spekulatíve beledobnék (remélem nem a kútba) pár százezret, hátha... :)
Technikailag hol érheti meg belevenni? Épkézláb elemzést nem nagyon találtam. A technika se minden, lélektani beszálló szintek is érdekesek lehetnek. 30 Ft? Vitaindítónak szánom a kérdést, tisztában vagyok vele hogy senki se tud tuti receptet :)
Ez tényleg ilyen rulett jellegű téma, csak ne az legyen a vége, hogy bedobnak egy jó hírt aztán pár nap múlva 70-80.
Persze, hogy nem. 50 felett már agyon tömtek mindenkit 231-ig.
valami tulajdonosi átrendeződés van... vicces fiúk ezek.. talán a könyvelésben akarnak minuszt csinálni.. csodálkoznék ha nem jönne egy külföldi vevő egy offshoros aki majd eladja a véglegesnek..
Elvileg Erste vett több, mint 1.5 millió db-ot phosra írt info szerint.
Valmi nagy probálta, de a kicsik nem tudják ennél jobban felhúzni
Mi a van itt kérem?
Most meg már 42?
Úristen mindenkit kicsinálnak ezek a trógerek.
Tovabbra is tartom, h. nem birja sokaig. Amugy fingom sincs, mennyiert eri meg ezt ebben a helyzetben fundas alapon venni. Ezert nem is probalkozom.
Ilyet meg a jobb idokre sem kerek. :)
Az a baj, hogy halvány fogalmam nincs erről a cégről mi lesz ezzel a jövőben. De ilyenkor szeretek csipegetni, ha öntés van, ez az egyik rossz szokásom.
Nem vettem most, de ha tovább öntik a héten vhol beleveszek és elrakom jobb időkre, hátha lesz belőle vmi.
rbbj11: hát ez az , ha fundásan zéró akkor annyira nem nyerő, fundásan jó és mégis öntik az lenne az igazi. :) No mindegy majd kiderül azért még elgondolkozom a témán.