Mindenki arra gondol, ami neki a tetszik. :)
Igyekszem, na ...
;)
Csak a fűzést nem láttam. Persze, meglehet, csak vénülök ...
:)
Régen, szólhatotott volna értem is az a harang ...
Azon én már túl vagyok.
;)
Másként?
Berlusconi a HVG -ben:
"Berlusconi beszéde végén egy lelkes híve azt kiabálta neki, hogy "szép vagy, szép vagy". "Mindegyőnkben 25 százalék homoszexualitás van, és az én esetemben sincs ez másképp, csak figyelmes vizsgálódások után rájöttem, hogy az én homoszexuális irányultságom leszbikus" - hangzott az éles nyelvű miniszterelnök elmés válasza. Berlusconi sosem rejtette véka alá, hogy a szebbik nem nagy rajongója."
:)))
a magaslabda leütés tetszett:)
Ez (a mosoly) vajon kiért szól?
Rewera!
Rokon lélek!
Csak másként ...
;)
Pedig, látom, élvezed ...
:)))
(bocs, magaslabda volt ...)
Őfelsége véleménye szerint mindenki normális, de legyen normálisabb. Mindenki jó ember, de legyen jobb ember. Legyen fejlődés, legyen több szeretet! Az intelligencia ott kezdődik, amikor jót mondunk valakiről és valakit dicsérünk.
Itt csak olyanokat találsz ...
- Az egyik a TA- ra esküszik - ezek mindenféle színes vonalakkal próbálják magyarázni istenük szándékait ...
- A másiknak meg a megmondóemberek, próféták írásait olvasgatják, amiket elemzéseknek is neveznek ...
- Vannak megszállottan politizáló és politikusaikat időnként szélsőségesen istenítő avagy elítélők is ...
Az, hogy király is van köztünk az miért feltűnő? Számomra már lassan természetes. De megkérdezheted Csuszát is. Neki határozott véleménye van erről ...
őőőőőőő te őrült vagy?
Január 22-én adjuk át hivatalosan Kolozsvárott Fadrusz János felújított alkotását, a város főterén álló Mátyás-szoborcsoportot. Az Új Magyar Szó című napilap Szőcs Géza erdélyi kulturális államtitkártól úgy értesült, hogy a Nemzeti Erőforrás Minisztériuma elfogadta Kelemen Hunor erdélyi művelődési miniszter javaslatát a szoboravatás időpontjáról. A kolozsvári Mátyás király szoborcsoport a nagyjából egy éven át tartó restaurálás után november vége készült el, akkor tartották a műszaki átadást. A hivatalos átadást január 22-én, a magyar kultúra napján tartják meg. A Kolozsvár főterén álló, Fadrusz János által alkotott, 1902-ben leleplezett szoborcsoport eredeti felújítási határideje 2010. július 22-e volt.