immár kérdőjel nélkül?
holnap még egy csavar lehet a piacon, ha jön egy hír, hogy pénteken a Döme szórta a papírokat... az egyetlen, még 5% feletti tulajdonos...
Mennyiért vetted? Magasról van, vagy mostanában tettél szert rá?
Sziasztok!
olyan jól megy az ijesztgetés, hogy holnap inkább rá sem nézek a papírra.
Türelem, hamarabb éri el a 12eurót, mint az Én otis pakkom a 8e-et :)
Bocsi le vagyok maradva...
http://www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20110417-eladta-a-neo-fmet-az-est-media.html
Nem tudom,hogy ez újdonság-e.
Remélem, reggel elkel. Orcoban minden reményem, hogy a franciák is akarják azt a 12 eurót 3 hét múlva.
Jah csak pletyka szintű hír volt. Ebben az esetben az econak kampó, mert az Est lapokon kívül nem marad semmijük, talán a Café megmarad, de ha nem tudják fizetni a műsorvezetőket, akkor azok is disszidálnak más csatornákra és marad egy freki, amin csak muzsika megy egy egy reklámmal...
Tudtommal még nem. A Főnök írta, hogy azt pletykálják, hogy nincsenek megelégedve az Eco teljesítményével. Ha ez is bekövetkezik, szerintem Nobilis viszi a Szigetet, az eco meg egy kiürített szemétdomb marad az Est lapokkal és a veszteséges Caféval (amíg van freki engedélyük).
A Facebook mintha felmondta volna a szerződést az ecoval, vagy mégsem?
Gerendai még a végén a Sziget zsetonból megveheti az egész céget.
Álmomban sem gondoltam volna, hogy beküldik 50 alá. Lényegében már csak a Sziget és a Facebook maradt, ami pénzt hoz, minden más csak viheti valószínűleg. Reggel kivágom, elég volt. Túl sokáig vártam így is. Még az a jó, hogy évek óta folyamatosan adogattam apránként a papírokat, de még így durva lesz a bukó. :( Remélem, Orco kompenzálja májusban.
Úgy gondolnám,hogy most kerül a 3-ik fázisba az rv.Az első a Virginia volt(csukafejes lett a vége 5000 magasságából.:))) A 2-ik az Eco fázis köszön le most szvsz,ahol részvények tömkelegét borítják egymásra a befektetők:))) holnaptól talán már értelmetlenül.Egy biztos,ti a kicsik fogtok tenni, a nyitás utáni limitről.....
Pánikkeltés folyik sztem. Valakik már aláállnak.... Ha már mindenki esést vár, akkor emelkedni fog.
cafe:
http://www.radiosite.hu/forum/viewtopic.php?f=6&t=17
"Ebben a pillanatban minden lehetséges, és semmi sem... Ugyanis még nem tudjuk, milyen feltételekkel lehet majd pályázni a lejáró frekvenciákra. Lehet, hogy a jelenlegi frekire (98.6) sem lesz beszédarány-megkötés. De ha mondjuk lesz, akkor is elég kockázatos egy másik frekvenciát megpályázni, ahol esetleg alacsonyabb beszédarányt kötnek ki, mert még ha esetleg meg is nyernénk, azon a frekvencián gyakorlatilag a nulláról kéne újra felépíteni mindent...
Minden piaci szereplőnek új még ez a helyzet, hiszen most járt le ill. a közeljövőben fog lejárni sorozatban az összes kereskedelmi frekvencia, amit annak idején először kiosztottak. Senki nem lehet benne biztos, hogy a saját lejáró frekvenciájának újbóli megpályázásával vagy esetleg egy másik frekvenciára beadott pályázattal van-e nagyobb esélye nyerni, és ha nyer, melyikkel jár jobban... És persze utólag sem lehet majd tudni, hogy mi lett volna, ha...
Ilyen bizonytalanság mellett, miközben 60 napokkal lehet meghosszabbíttatni a már lejárt frekvenciákon egy rádió működését, nem csoda, hogy a hirdetők sem tolonganak."