Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#372511 zeeh_ Előzmény: #372509

Van logika abban is,hogy nem véletlenül adták ezt a hírt ki szombaton,igy a jövő heti pánikban olcsón tudnak venni. Ez csak ott sántít,hogy a portfólióban alig lehet nyereséget termelő darab. Több a mínusz,mint a plusz.

Plusz agyontömték a népet 50-60 között,ami nem emelkedést sejtet.

#372509 zeeh_ Előzmény: #372506

Bőven volt.

Alsólimiten kiakadva várta többszáz k a vevőket, ez nem jelent szvsz olyan nagy vételi erőt.

Gyakorlatilag a Sziget + Facebook lehet nyereséges a portfólióban, ez meg édes kevés.

#372506 pepe01 Előzmény: #372493

Sziasztok!

Pénteki nap több mint 12 millió papír cserélt gazdát. Ez azt jelenti számomra, hogy bőven van még vevő is a piacon.

#372497 kosami Előzmény: #372495

Határozati javaslat a 6. napirendi ponthoz:

Az Igazgatóság javasolja, hogy a Közgylés fogadja el a cégcsoport

éves, IFRS szerint konszolidált beszámolóját 10.456.943eFt

mérlegfösszeggel, -1.447.284eFt adózott vállalkozási eredménnyel,

6.040.910eFt saját tke összeggel és 5.851.000eFt jegyzett tke

összeggel.

Az Igazgatóság javasolja, hogy a Közgylés az egyedi éves beszámolót

fogadja el 8.753.494eFt mérlegfösszeggel, -880.034eFt mérleg

szerinti eredménnyel, 6.431.162eFt saját tke összeggel és

5.851.000eFt jegyzett tke összeggel.

#372493 zeeh_ Előzmény: #372485

7.5 millió darabról van szó, ami ha long, akkor padló, ha short, még jó is lehet.

"750 kontraktus van még …

#372485 Zotya32

"750 kontraktus van még nyitva a júniusi határidőre. Az 750 millió darab részvény!

A pénteki határidőn mindössze 12 kontraktus, azaz 12 millió darab volt a nyitott kötésállomány. Képzeljétek el, hogy az a szerencsétlen aki ezt vette, elkezd menekülni a tömérdek remegőkezű kisbüfivel karöltve. Forgalom továbbra is lesz és az irány továbbra is dél. Ha véletlenül adódik majd 1-2 alacsonyabb forgalmú nap, akkor talán egy rövid beugrást megkockáztatok."

ez így kicsit sok lenne, mikor összesen van 69 millió papír... :))

még szerencse, hogy:

"Kontraktus mérete

1 000 000 Ft össznévértéknek megfelelő darabszámú HU0000058987 ISIN azonosítójú Econet részvény"

#372484 pepe01 Előzmény: #372476

Sziasztok!

Látom nagy az elkeseredés, sajnálom aki bukott vele.

Portfolio-n is, beragadtal tömegei írtak nem kevs hozzászólást.

40 alatt vennék egy keveset az unokáknak, szerintem több pénzt hoz majd mint bármi más.

#372476 zeeh_ Előzmény: #372472

Hihetetlen, hogy ebben az orszégban egy töketlen PSZÁF tétlenül nézi,amint a BÉT-en vagy egy tucat tolvajrészvény "tevékenykedik" és semmi következmény.

Ha ebből se lesz ügy, az már durva lenne.

#372472 Zotya32 Előzmény: #372469

pedig nagyon be fog. május végéig szerintem átfut a felszorzás. júliusra újra 50 ft??

#372471 vnorbee Előzmény: #372469

1 kalappal kívánok hétfőre...

az a legszörnyübb az egészben,h a pszáf nem fog csinálni semmit

katasztrófa ez az ország

#372469 zeeh_ Előzmény: #372465

Kellemes már nem lesz... :(

Nem tudom elképzelni, hogy a rádió ne hozott volna nagy profitot, az Emmis nem harcolt volna ennyire egy veszteséges cuccért.

Phyllel jobban jársz, abból még lehet valami, de ez itt fog rohadni most 50 alatt jó ideig. El nem tudom képzelni, hogy fog innen felállni az árfolyam. Nyilván 30-40 Ft-ért már lesznek nagy vevők, akik bagó áron megvehetik akár az egész kuplejárt, ha akarják. Gerendai akár megvehetné az egészet a Sziget pénzből, ha nagyon beesne.

#372468 Zotya32 Előzmény: #372465

Lui él még? Remélem kiszállt már legalább a résnél. Még mindig nem hiszem el, hogy a rádiós bizniszt is bukták... A Café engedélye is lejár hamarosan... véleményem szerint (sajnos) nem fogják megkapni a hosszabbítást. akkor mi marad? Sziget kft, és pesti est?

#372467 exmnbs1 Előzmény: #372465

mikor 90-ért dobták be az állítólag 111-et érő pakkjukat már akkor világos volt, hogy van itt kompenzáció

#372465 Zotya32 Előzmény: #372464

Geccc....

ez durva!

Kellemes hétvégét minden eco tulajnak... 40-re álltam be 5k vételre, de azt hiszem visszavonom. (bocs Zeeh, én nem veszem át most tőled)

ezt nem hittem volna.

Amúgy most vált világossá, mekkora mutyi volt a rádió; A class fm-et nyíltan átadták a fidesznek, a Slágert meg burkoltan a baloldalnak.

Persze, reklámpiac nem hoz bevételt... az amcsiknak milliárdot hozott; ugyan...

ááááá Magyarország, én így szeretlek!

kifejezetten örülök, hogy phylaxiám van, az a mesegyár ezerszer jobb cég, mint ez :))

/ez csak vicc volt, ne vegye komolyan senki, főleg ne TP :) /

"Felhívjuk a figyelmet, hogy tekintettel arra, hogy a reorganizáció

folytatása a tevékenység fenti eredményességi kritériumoknak

megfelelő további szűkítését is magában hordozza, a cégcsoport

konszolidált árbevétele az év során tovább csökkenhet. A

finanszírozás átstrukturálása kapcsán előfordulhat, hogy a Sziget

Kft. akvizíciójára irányuló tranzakció további folytatása korlátokba

ütközik majd."

Tehát a Sziget is el fog úszni? mégis van vmi Görögország feeling az eco háza táján??

#372464 zeeh_ Előzmény: #372462

Tudom.

Most inkább attól tartok, hogy nem lesz kire rádobnom hétfőn 40-en ezek után. Hihetetlen, még szarabb lesz, mint a Phylaxia és a névértékemelés csak ezután jön. Kemény. :(