Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#372490 Inflexio Előzmény: #372459

Írtam erre egy elég részletes választ, de elküldés helyett elszállt, és lusta vagyok újra nekiállni. A lényege az volt, hogy egy igazán tehetséges ember nem vállal pénzért akármit, megengedheti magának, hogy válogasson. A Tóthon nem csodálkozom, de a Móré vagy a Jeszenszky tudna tisztességesen is pénzt keresni. Lehet, hogy kicsit kevesebbet, de nem tök mindegy az ő szintjükön? Nem kell mindenáron az erősebbek játékát játszani, lehet a sajátunkat is a saját szabályaink szerint.

#372480 Zotya32 Előzmény: #372478

nem emlékszik rá vki, hogy ki az az úriember, akit TP tavaly úgy mutatott be, hogy Köves doktor "leszármazottja", és büszke rá, hogy a Holding "irányításában" üdvözölheti??

Ő vajon, hogyan éli meg ami itt történt / történik?

#372479 Elcamino65 Előzmény: #372382

Egy tény . NEM udvariaskodhatunk ,félre kell tennünk az intelligens önmagunkat,mert már eljátszották a bizalmat.

És ha udvariassak vagyunk akkor még azt hihetik,hogy nem aláztak még meg minket úgy istenigazából.

SEMMI tettlegesség ,semmi jogsértő magatartás.

Attól,hogy MAGABIZTOSAN (eréjesen) elmondjuk a véleményünket ,nem tudnak mit csinálni.

MINDENKÉPPEN ÉREZTETNI FOGJUK VELÜK,HOGY ITT AZ ÁLLJ,NINCS TOVÁBB ILYEN FORMÁBAN.

Üdv:Elci.

#372461 Trisz Előzmény: #372306

Nagyon érdekel, ha van valamilyen részvételi adat a tavalyi közgyűlésről. A kicsik milyen arányban képviselték magukat? Ha nem is teljesen precíz az adat, akkor is jó lenne egy megközelítés.

#372459 Trisz Előzmény: #372430

Ezt már több esetben is (Móré esetében is) olvastam tőled. Akkor nem reagáltam, de ellenvéleményen vagyok. Mostanában fogalmaztad meg, hogy kezd nagyon eldurvulni a tőzsde. Ez szvsz igaz a politikai- és az üzleti életre is. Én már régebben tapasztaltam, hogy tulajdonképpen nincs igazi választási lehetőség. A gazd. igazgatóknak fel van adva a lecke. Ha megoldja jó, ha nem akkor majd a másik versenyző. Nincs olyan, hogy ez egy jó szakember, találjunk egy kompromisszumot, vagy csak a borotva éléig menjünk el. A pénz a lényeg. Ha a "szuper szakink" csinálja, akkor ennyi a lé, ha a másik versenyző, akkor pedig több. Akkor csinálja a másik. És ez így megy még magasabb szinten is. Ki lehet szállni a "játékból", de ha játszani akarsz csak azzal a feltétellel maradhatsz, amit az erősebbek diktálnak.

#372454 Trisz Előzmény: #372288

Azért a "vidám"-ság idézőjeles! Lehet, hogy helyesebb lett volna más megfogalmazás: pl. csak oldani akartam a feszkót.

#372430 Inflexio Előzmény: #372366

Én azt nem értem kezdetektől fogva, hogy mit keres a Jeszenszky az ő szakmai múltjával egy ilyen cégnél. Elég érdekesen fognak mutatni az önéletrajzában a Phylaxiánál eltöltött évek. "Phylaxia?"-fogják tőle kérdezni. "Ja, ahol az elkeseredett kisbefektetők összetörték a székeket a közgyűlésen, az elnököt meg elítélték befektetési csalás miatt?"

#372411 Zotya32 Előzmény: #372407

de mégis csak TP a mesebirodalom vezére...

Amúgy van egy érzésem, hogy vmilyen betegségre hivatkozás miatt nem fog megjelenni... majd J. úr fogja vinni a szót...

#372382 Johny King Előzmény: #372370

Alap, hogy a Tóth nem vezetheti le e Közgyűlést!!!

Sőt, már az elején fel kell szólítani, hogy mondjon le az IT elnöki pozíciójáról, és a vezérigazgatói posztról is!!!

Azután kezdődhet csak a "móka"!!!

#372373 Elcamino65 Előzmény: #372315

Johny .

A válaszom a Pf-en van.

JÓ ötlet. OKÉ.

A délutáni egyik válaszom nem jelent meg a Pf-en.

Helyettük is elnézést kérek.

Jó hétvégén kívánok.

Üdv: ELCI.

#372370 Elcamino65 Előzmény: #372366

Én is ebből a megfontolásból nem voltam idáig egyik közgyülin sem. Félek a reakcióimtól

az ilyen emberek láttán. De,most már nincs tovább.

Ha menni kell,hát megyünk !!!!!!!!!!!!!!!!

#372366 Sacis Előzmény: #372306

Én pedig kiabáltam vele, annyira, hogy a Jeszenszky is bejött a szobába, próbálta oldani a feszültséget.

"ez az én szobám" mondta, én meg azt mondtam, hogy"nem önhöz jöttem, nem önt kérdeztem"

ott sunnyog állandóan, ha valaki jön, azonnal megjelenik, nem értem mit dolgoznak ezek?????

Iszonyú rosszullét jött rám, remegett mindenem, azt hittem ott patkolok el, alig találtam ki az utcára, még szerencse, hogy a férjem ott várt, ő vezetett.

Nekem 29-re nyugtató kell az biztos, mert ha ránézek, hánynom kell..

#372353 Sly-- Előzmény: #372306

Én is sajnálom, hogy nem leszek ott, egyrészt nem gondoltam, hogy megjelentetik a BÉT-en, ha az első határozatképtelen lesz, nem akartam kétszer menni, messze van, egész nap elmegy vele, itthon is nehéz elintézni, hogy nélkülözzenek egy napra, nemhogy kettőre. Másrészt pedig buktam már ezzel a szarral épp eleget, nagyon bizonytalannak látom a helyzetet, jobbnak láttam még bukóban is eladni most. Nem féltelek, tudod Te, mit kell tenni. Vegyétek föl diktafonra, telóra a lényeges részeket, hogy legyen bizonyíték...

#372338 TÓDI Előzmény: #372315

A hoz,hogy egy cég létezzen, a törvényben meghatározott alaptőke szükséges.A felette lévő összeg úgy viselkedik mint egy bankbetét. A tulaj,ha akar hozzá tesz vagy kivesz. Mivel tavaly veszteség volt,nem a nyereségből finanszírozza az új piaci befektetést,ha nem a plusz tőkéből vesz ki.