Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

ECONETka

Re: nincs cím

#372246 Harlem Előzmény: #372186

Eddig 2,5-3 millió papír ment el alsó limiten és folyamatosan 1,2-1,5 millió vár eladásra 51 alatt.

Belső vagy hiteles infó nélkül még kisbüfiként sem mernék 47-en venni...

#372186 banyaiz Előzmény: #372174

Az is lehet valakit meg akartak szívatni és jól megshortolták, hogy kénytelen legyen bedobni. Vagy ki tudja mire megy ki a játék. Az is lehet szimplán egy fos a cég.

Megtartom azért a csomagomat.

#372174 Harlem Előzmény: #372172

Pl. ezt: 47 Ft felett mindenki ki van tömve

Bár az is lehet sunyiban veszegetik vissza 47-en és ha megvan a hatiról kisöpört mennyiség kidobják a felső limites hírt és tripláztatják a papírt.

Na ekkor lenne munkája a PSZÁF-nak.

#372172 banyaiz Előzmény: #372158

Nem jó hír, de mástól nem nagyon tud esni, vkik nagyban eladnak, és gondolom nem kisbüfik szórnak be hirtelen millió db-kat.

Kérdés mennyi ilyen mindenáron eladó db van még raktáron. Plusz ilyen esetben egy normális cégvezetésnek illene valamit nyilatkozni részvényesek felé stb.

#372149 zeeh_ Előzmény: #372145

Hatik miatt a Q1 rossz lesz, de a Q2 is, mert az eco is likvidálta a 210 kontit. Illetve még "csak" 170-et, de szerintem a maradék is repült ma.

Úgy tűnik, mintha kgy-re ki akarnák ütni az összes hatit, hogy tiszta lappal indulhassanak a folytatásnak.

#372145 banyaiz Előzmény: #372115

Nem tudom mi van, de hulló kés jelenleg az látszik.

Mondjuk ezeknél a Ft-ozó (szutykoknál) nem lehet ebből sok mindent levonni. Bár még ebből a cégből nézném ki a legtöbbet ezek közül, de ki tudja mit kevernek , lehet kijön egy brutál rossz gyors, vagy passz.

#372137 zeeh_ Előzmény: #372136

Soha többet, egy adagot vágtam ki talán 3 hete 74-ért, de látva a mait, az egészet ki kellett volna dobni. Adóoptimalizálás miatt viszont csak nyerő terhére szórom apránként. Remélem, hogy májusban a végére érek és törölhetem végleg a kereskedési listából. Persze ez matgabon is múlik, hogy kiszáll-e az Orcoból. :))

#372128 zeeh_ Előzmény: #372122

Az gyönyörű...

Akkor marad BCS + max. 4.99%-os tulajok.

Talán zárás után jön valami hír, hogy mi volt ez a vérengzés és ki adta drága elnök úron kívül. 47-et megint kiöntötték. Felesleges belevenni. Hétfőn további zuhi. :( 50 alatt lesz ez jó ideg szerintem, 50-60 közötti régió agyontömve.

#372115 zeeh_ Előzmény: #372108

Biztos, hogy más van, a likvidálás csak sóder.

Közel 10.4 millió db eddig. Ebből hogy fog talpra állni? Az 50 is már távolinak tűnik.

Vajon a júniusi 750 hatiból mennyi marad?

#372114 Hibaz Előzmény: #372101

Ma hatizárás van,ezért nem is volt várható az emelkedés....de ennyire??.....

Hétfőre kiváncsi leszek,de szvsz sokan várnak további öntést,42-43 alá nem várnám egy darabig...dehát meglátjuk majd....

#372110 Zotya32 Előzmény: #372103

ezt mondom, hogy aki miatt kellett most adnia, az majd kifizeti helyette a büntetést. Börtön nem jár érte úgysem. BCs-nek meg mindegy, hisz a hétvégén már elköltözik, kapott egy kis pénzt, aztán elmegy vhová pihenni, mint Palik Laca.