Köszönjük a hozzászólásodat!
De ezzel mit is akartál valójában mondani itt a phylaxia fórumán?
Véleményed szerint helytelen eladni a phylaxiát, az alalptőkeleszállítás tükrében?
Köszönjük a hozzászólásodat!
De ezzel mit is akartál valójában mondani itt a phylaxia fórumán?
Véleményed szerint helytelen eladni a phylaxiát, az alalptőkeleszállítás tükrében?
Egyes kis papírokat Pl:nutex-phylaxia-keg. A kisbefektetők járulnak hozzá legjobban,hogy a papír lenullázza magát. Pár 10--100 darabjuktól indokolatlanul olcsón meg szabadulnak, és az árat fokozatosan leviszik.A tőzsde-pszichológia szerint pedig a csordaszellem érvényesül,mindenki megy a másik után akkor is,ha a döntés helytelen.
Kár, hogy nem leszel most ott a Közgyűlésen 29-én, mert nagy műsor lesz...
Most már én sem fogom olyan "intelligensre", mint az elmúlt években...
Legalább 1 darabbal eljöhettél volna, ha másért nem, akkor azért mert egy csomó mindenkit meg lehet ismerni majd a fórumról!!!
Amikor bevittem szerdán a letéti igazolásomat, összefutottam a nagy "iszákossal" a lépcsőfordulóban... Háááát nem volt valami vidám, szerintem valaki keményen felnyomta őket a megfelelő helyeken (de ez csak magánvélemény)...
Rengeteg tulajdonosi igazolás volt az ügyintéző hölgy asztalán, szerintem Ők is igen meglepődtek a jelentkezők létszámán...
Meglátjuk!
Tanulságos lesz!
Te már megint hallottál vaslamit, de csak nem akar bekövetkezni...:-)
Csak annyit tudok mondani, hogy a héten több ismerősöm is feladta, akik eddig évekig bírták(nem kis tételeket eldva)...
Ezúton is több szerencsét kívánok nekik!!!
Dehogy bántottál meg, én sem szeretnék senkit.
Ember nincs, aki ezzel a papírral itt nyerőben van, így nem annyira vidám a helyzet itt.
De ettől még örülök, hogy Te vidám vagy.:-)
Nem szoktam kereskedési tanácsokat adni. Most sem tenném. Csak olyan "vidám" nap volt, hogy kicsit jól esett poénkodni. Remélem nem bántottalak meg.
Vegyétek csak, ha úgy látjátok, ezt venni kell most.
Erre nem tudok mást mondani.
De valakik csak tömnek valakit? :)
Vagy megint forintoznak? :)
(Már belezavarodtam. Majd a végén megokosodom. Remélem. )
Hát váltanám, ha nem lenne felszorzás. De még lehet, hogy szerdán adok el phylt, aztán veszek 29 ft-os eco-t.
Miért, talán veszik a nagyok, mint állat? :-)))
Támasztják, ez nem ugyanaz...
Én már nem is merek hozzászólni ehhez a kényes témához. :-)
Megijedtek ma a kezükben lévő papírok számától és a várható következményektől és betámasztották a papírt.
Fölötte meg tömés...
De most épp kapott 200K-t a pufika is...