Ennyire balek nem lehet, hogy tényleg likvidálták itt vmi más van vsz.
Mondjuk ha lép felügyelet sokra nem megyünk vele, csak még rosszabb a cégnek.
Ennyire balek nem lehet, hogy tényleg likvidálták itt vmi más van vsz.
Mondjuk ha lép felügyelet sokra nem megyünk vele, csak még rosszabb a cégnek.
Ezt megírta a Portfolio is tegnap, ennek ellenére adta ez a gyökér.
Jól meg lehetett tervezve előre a forgatókönyv. Amikor felmerült a névértékemelés, szvsz már nagyon tudhatta, hogy hati likvidálás lesz és az árfolyam padlóba döngölése.
Ebben az időszakban negyedév zárás, és jelentés között bennfentes nem is adhatná-vehetné, lesz még ebből Pszáf téma is könnyen lehet.
Harlem: elnézést nem akartam offolni, így sikerült. :)
Már kávézgatnak is phylben.
Eco 47 meg már nem fogy, ami érthető, mert alighogy feltöltődne a vételi, már be is öntik. 507 millió forgalom, ez is brutál.
Ha Nobilis lesz az új góré, lesz melója bőven, hogy talpra állítsa ezt a szutykot.
jaja, az rossz hír, mert akkor 25 alatt kéne már lennie a phylnek... jövő héten a mesegyár fog zuhanni. :(
Tuti, hogy van valami összefonódás a háttérben, mindig együtt esnek.
Nem tudom, már jó ideje nem láttam odaát.
Ha nem és ragaszkodott az elveihez és az igazához, akkor bukóban van ő is keményen.
Újabb 440k talált gazdára. :(
Orco eddig jól néz ki kint, hónap végén finálé, belépők még kaphatók. :)
http://www.imagebam.com/image/2c813b128037614
Ki a lóphasz önti ennyire? Valószínűleg a hatikat lövik ki sorozatban.
Másik topic.
Itt figyeljük mennyien integetnek alsó limitről a pénzüknek...
Szvsz inkább a sztori lesz a lényeg, majdnem csődbe ment árfolyam leesett béka segge alá, ha innen visszahozzák a céget és ingatlanpiac magára talál akkor 3000-nél jóval többet fog érni. Csak ez hosszú időtáv míg kiderül, viszont ha bejön akkor lehet az 15000 is pl. 3000 persze bármikor lehet néhány nap alatt ha jön jó hír.
Na de nem offolok.
Remélem, hogy bejön, kinti chart szerint itthon 3 hét múlva illene 3000 Ft körül lennie. Remélem, összejön. Utána 1000%, hogy rá se néznék a tőzsdére pár hónapig.
CIG szépen megy.
Orcon én is gondolkozom, de azzal a pénzzel amit meredekebb témákba beletennék Cigben vagyok leginkább. Orcot talpra állítják nagy üzlet lenne benne, többszörözés. Vonzó, de nem szeretek tőke túl nagy részével ilyenekben lenni mert ha nem jön be akkor sakk matt. Legyen szerencséd vele.
Eco: ha csak arról van szó ez a BCS mindenáron elszórja a papírjait lehet még gyors feltámadás, de ki tudja mi van a háttérben.
Ja és technikailag ha ma nem 50 felé, akkor az akkora giga ellenállás, mint atom. Ha limiten zár, akkor boritékolható a a gap. Nade korán van még, lássuk meglesz-e rekord forgalom.
Valami rejtélyes okból a Phylt meg ezt a szart mindig egyszerre öntik.
totem írta odaát:
"még mindig az mkb és az rbu szórja milliós tételekben... szinte csak ők az eladók... az erste, aki a multkor is vette a zömét 50 felett, még mindig nettó vevő, mellette az otp még nagy vevő... valamit bc, kbc, cib, con veszi..."
Kb. de majd kiderül, ha felszorozzák a semmit és szépen visszaesik a múlt heti szintre.
Lesz még itt limites nap meg gap down.