5-6 Ft, mint a Nutex :)
Történelmi minimuma 3x ha jól emlékszem. Nem tudom mit alkotnak, de ezt max bennfenteseknek éri meg itt szórni akik olcsó pénzen jutottak hozzá, vagy vmi curva nagy gond van a céggel. Megtartom mert nincs sok, bár halvány elképzelésem nincs mi történik , vagy mi a jövőképe a cégnek.
Te eladtál, vagy tartod még?
Nem tudom, de már megy a felhúzás, hogy legyen kire megint borítani.
Megvannak még 67-eseim ez egy jó húzás volt úgy látom. Mit művelnek ezek a jóemberek? Csak nem megy csődbe?
Közgyűlésre szerintem meg kell növelniük a biztonsági személyzet létszámát. Nehéz elképzelni, hogy ilyen árfolyam esés után nem lesz ott pár elégedetlen kis és közepes büfi.
Ha esetleg csődbe menne ez a szar, akkor jobban is jársz, hogy nem cserélsz.
meg nem erősített hírek szerint az alajos utcában papírokat égetnek, fejvesztve menekülnek a hurrikán elől... :)))
nem tudok cserélni, mert phyl hétfő estig zárolva.....
A múlt heti beomlást követően megjelent forró pénz távozik az econet.hu piacáról - vélekedtek a mai limittel esésről az üzletkötők, mondván, az 51-52 forintnál megjelent vevők pár napig hiába vártak a felpattanásra, s most beadták a papírt. A mostani mozgásokban a határidős pozíciók zárása aligha játszhat szerepet: egyrészt lecsökkent a kontraktusok állománya, másfelől, ezen az árszinten már nem igazán éri meg határidőzni.
A Tőzsdefórum annak kapcsán kérdezte üzletkötők véleményét, hogy az econet.hu pénteken is limittel esett.
A múlt heti beomlást követően megjelent forró pénz távozik az econet.hu piacáról - vélekedtek a megkérdezett üzletkötők, mondván, az 51-52 forintnál megjelent vevők pár napig hiába vártak a felpattanásra, s most beadták a papírt.
Emlékezetes, hogy az egy héttel ezelőtti árfolyamomlást még a határidős pozíciók zárásával magyarázták az üzletkötők. Mostanra azonban látványosan leapadt a határidős kontraktusok állománya. Ráadásul ezeken az árszinteken nem is nagyon éri meg a határidőzés.
A mélypontokon azonban megjelentek a vevők, arra spekulálva, hogy az alj megtalálása után gyorsan visszapattan az árfolyam. Ám hírek hiányában a felépülés egyelőre elmaradt, s a gyors pénz reményében befektetők távoztak a piacról.
Az árfolyam felépüléséhez pozitív hírekre lenne szükség, egyelőre azonban nem érkezett piacmozgató bejelentés a társaságtól.
ttp://www.tozsdeforum.hu/i/c-ezert_zuhan_folyamatosan_az_econet_arfolyama-menu-cimlap-submenu-onearticle-news_id-425517-red-eco.html ezért eshet
Ez ma már nem megy fel ,tanárian csinálták a tömést két hétig eljátszva harmadszor is az öntést olyanok nyakába akik elhitték hogy negyedszer is vissza megy az árfolyam a nyitó árig.
Örülök hogy benyeltem a bukót 77-en
Majd talán hétfőn. Remélhetőleg a június hatik zárását láthattuk és végre elfelejtik ezt a rohadt hatizást.
Itt már nem szabad forintozni se, nem is fogy a 47.
8,5 millió db eddig.
Rothschild anno azt monda, amikor patakokban folyik a vér akkor kell venni, szóval most az ecoból folyik, mint a duna... erős idegzetűeknek "strong buy" :D