igen, mostanában mindig teljesül a kívánságom:-) kár, hogy kiszórtam, mert befosi voltam..sebaj. nem bánom azért sem:-)
igen, mostanában mindig teljesül a kívánságom:-) kár, hogy kiszórtam, mert befosi voltam..sebaj. nem bánom azért sem:-)
"én esést várok zárásra..."
milyen meglepő :D
(én is.)
én esést várok zárásra...jó lenne ha ezen a 3. pénteken végre esés lenne a vége.
Szerintem a programbejelentés, és erre még venni fogják. Londoniak dicsérnek, usa nem tud nagyot esni és nem is hisz benne senki.
Mi lesz a délutáni csont?Mollyba beleszerelmesedtek és Otit sem hagyják magára...zéró forgalommal,tényleg bámulatosak vagyunk :D
Nagy vízen túl nem tudnak érdemleges emelkedő napot csinálni mi meg Eu hősei vagyunk :D
nem azért mondom de mire föl van a bux +0,74 -en ? már megint mi a fene folyik itt ?
legjobb esetben is nullán kéne lennie
1200-es otp-nél 500 alatt volt a görög cds. az államadósság para kb 1 éve kezdődött, 6-7k-s oti árfolyamnál. de ebből a mostani árakra következtetést levonni hiba, a relációk folyamatosan változnak.
még mindig a délutáni csontra veszik , ezt nem hiszem el
Véletlen le is csuktam a kereskedési rendszert, de meg sem nyitom, legalább tudok dolgozni.
S&P órásban még egy fordított fej-váll lehet, na az az über gagyi dolog, lehet berakom usa topikba, érdemes nézni mi lesz a sorsa.
csákány.
480on kiszórtam a tegnapi longot, amit utoljára vettem. kuksizom, hogy mi lesz ma.
pedig ha ilyen gyalázatos lesz a forgalom akkor esés lesz a vége...mert akik a múlt héten vették pl. azoknak elfogy a türelme...és hétvégére realizálnak...legalábbis ezt várom.
adatokra leszek kíváncsi..meg is nézem mit várnak.
Szánalmas, ahogy megyünk fel a mai napon, de hogy engem mától nem érdekel az emelkedés az is biztos, még akkor sem, ha piacnak igaza van.
Adj el ha drága, vegyél ha olcsó elv alapján nem jön ki a képlet nekem most.
szerk: maximum pár szétqrt kis papír olcsó számomra.
moodys leértékelte Írországot...én nemtudom..sorozatosan jönnek a leminősítések...meglepődnék ha nagyobb emelkedés lenne a nyáron.
persze meglepetés az egész tőzsde is..
9perc elteltével is 5konti a legnagyobb kötés, otp-ben 5k..
na ezt nézni sem szabad.
Sziasztok
az nem létezik hogy reggel a bux ne emelkedjen kapásból fél százalékokat...alapból meg van előlegezve a bizalom...mer' mi vagyunk a legtutibb ország a régióban :D
forgalom 0. de azért felhúzhatnák, hogy aztán elengedjék:-D
Yo reggelt!
2kontis nyitó, 4051darabos OTP nyitás elég gáz, és ezzel emelkedtünk 0.34%ot bux szinten az még nagyobb gáz :)
Szánalmas, tényleg ráférne a piacra egy jó árasítás, egy beverés, mert ennek így semmi értelme.
nekem sincs hajlandóságom egy petákot sem tenni a piacra mostanában.
Ezek mellett írországot is lemínősítették, Görög CDS-t 3000re várják :))
amikor 850volt kb 2009-es OTP 1200nál.