Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: csonticar

#373150 KawaBazsy Előzmény: #372899

Nem sietek.. :-) Mióta a motor V4, azóta még jobban V8-at akarok. 2M-t egy szép 928GTS Porsche-ért adnék, de a hahun csak 1 van, az is automata 3-ért..

#372899 hosszhuszár Előzmény: #372897

Ezt ismerem is, gyári fény van rajta, ritka darab.....

Ezekből jót, szépet, olcsón nem tudsz venni, szerintem.

A szépek, 2 fölött, alatta, meg biztos nem tetszenének.

Ha nem sürgős, ne kapkodj vele.

Éppen tudok, 1-et, de az szerintem 2 főlé, ha akarod rákérdezek. nem tudom mikor jön rá válasz.

Ez az emberke a vaterán vette, 1 alatt, de ráköltött, több mint kettőt, biztos.....

Szerk

w140 coupet olcsóbban tudnál venni, szerintem.

#372802 hosszhuszár Előzmény: #372745

Sziasztok.

Azt hiszem, komoly ember, itt nem nagyon vesz autót, aki meg igen, az meg is érdemli......szerintem.....

Én azt gondolom, hogy ez az egész, egy jól működő mosoda........afféle maniwash...))

#372776 GáborGábor Előzmény: #372769

A valódi probléma - szerintem - azzal van, hogy a Dodge alá is ezt tervezik. Az amcsik ezt nem fogják komálni ...

Ott a divat nem mutat hátra soha (basszus, ezt át kéne fogalmazni ...). A Kontinensen van csak létjogosultsága, a tervezőnek, a múltba visszatekinteni ...

#372769 Sumér harcos Előzmény: #372765

nekem sem jön be.....komolyan nem szeretem az olasz autokat,de bárhol meglátok egy jelenleg futó 159-est,mindig késztetést érzek,hogy bár az enyém volna....agressziv- sportos orr,gyönyörű vonalak,egy szép felni,egy szolid kémény,szép szinben.......kombi,sedan minden szép.és akkor ezt váltja ez a malacka:)

#372759 GáborGábor Előzmény: #372750

Egy ismerősöm hasonló jelzőkkel illette korábban kisteher vásárlása során ...

Amit láttam, aszerintem, jogosan.

Simán át...nak bárkit, aki nem figyel. Ha buknak, akkor meg megy a jópofizás ...

Szemét banda.

#372750 Sumér harcos Előzmény: #372745

30 misi minusz a tőzsdén -észhez téritette:)

hogy mi is a kaptafa:)

régóta figyelem már őket....hogy honnan tud ennyi xart összehordani.....:)

mondjuk pont az ilyen helyeken vásárolt 10 éves A6-osokra lehet a gatyát rákölteni....de bármilyen tipust mondhattam volna.....gyorsan pörög a készlet,fingja nincs a kocsiról.....sok esetben szervizkönyv nuku...

végén mondja,hogy csak megbarátkozol a mergával,hogy taxi volt,ha jó az ár...........én nem tudnék:))pénznyelő...