Regisztráció Elfelejtett jelszó

Random Capital

Re: nincs cím

#392439 RemegoKez Előzmény: #392433

Real-t nem lehet, csak a jutalékokat. Neked véged lesz, közmunkában talán törlesztheted a bírságot. Más most kezd el gyakorolni az árokásást. :-)

#392433 Bendeguz Előzmény: #392430

Én még a realtimeot és a broki díjakat is levontam a nyereségből. Jól csináltam? Életem első saját adóbevallása volt, remélem nem fognak análisan intrudálni a NAVik :)

#392430 Zotya32 Előzmény: #392386

bocs, nézz hülyének, de nem értem.

Most akkor azt írok be a bevallásba amit akarok?

eddig úgy készítettem el, hogy lekértem a webrokiból jan 1-től dec 31-ig a nyereség/veszteség listát és a kettő közti veszteséget beírtam; mert eddig az éves elszámolásom csak bukás volt....

na, ebbe én belekavarodtam, próbáltam agyalni, hogy van-e jelentősége ennek a fifo-nak vagy sem, de most túl meleg van hozzá. :)

#392414 Bendeguz Előzmény: #378048

"Randomnál ez hogy működik? Mert a KBC-nél rohadt idegesítő ez a szisztéma... Ha megindul valami, nem lehet piacin belevenni nagyobb mennyiséget egyszerre, mert csak az eladói oldal első szintjéig teljesíti a vételi megbízást."

A KBC-nél egyszer-kétszer én is megszívtam ezzel, aztán elégedetlenkedtem és elmagyarázták, hogy tulképp én vagyok a hülye, mert benne van a FAQ-ban, hogy limites vételt és eladást kell megadni ahhoz, hogy addig szívjon a porszívó, ameddig a könyvben van valami.

Sziasztok Én rászántam …

#392396 Linkman

Sziasztok

Én rászántam a mai napot, nyitottam egy RC számlát és 4 év után , mindent átlapátolok a KBC ból . A KBC-tbsz en még gondolkodom.......

#392386 holnor Előzmény: #392363

az adózásnál a saját kereskedési naplód számít, úgy párosítod az ügyleteket, ahoygy szeretnéd. a brokis csak tájékoztató jellegű.

#392372 zeeh_ Előzmény: #392363

Az remek... :-/ Mindjárt rákérdezek.

Az "első bankhoz" nem akarok visszamenni, mert az egy rohadt legalja társaság.

Random:

"Azon ügyfelek, akik 2011. június 30-án legalább 100.000 Ft értékű portfólióval rendelkeznek, 2013. december 31-ig garantáltan 0,1%-0,2%-on köthetik meg prompt és 50 Ft-on határidős ügyleteiket. Társaságunknál nincs számlavezetési díj és nem is tervezzük bevezetését."

#392363 Zotya32 Előzmény: #392362

azt mondják, hogy nincs.

de ez így qrva jó lesz, ha phyl-t akarok eladni, és pl nem az egészet, akkor a legrégebbi bekerülésem most 107 ft.... hurrá... aztán ha évekig itt rohad még, és egyszer vmikor nyerőben adnám el, még adót is fizethetek, mert "elévül" a jóváírási lehetőségem... dupla szívás.

Randomnál van FIFO, LIFO…

#392362 zeeh_

Randomnál van FIFO, LIFO, LOFO, HIFO?

#392330 Aptiti Előzmény: #392262

Úgyanúgy mint a többi broki cégnél(1M-ig 100%) 6M-ig 90%-ot garantál a BEVA. Persze benragadhat a pénzed akár egy évig is.

De miért ez a kérdés?

Úgy látom a statisztikákban, hogy már pl a hati forgalomban(május) kb5% 6-7helyen voltak.Előzik az KBC Equitás-t.

Szóval dinamikus fejlődés.

Személy szerint én amióta DT-k nagyon sok jutalékot spóroltam meg náluk.

pl. OTP-nél 6-6 pontra jön ki a ktg.

Sziasztok! Elnézést ha b…

#392262 Liet_

Sziasztok! Elnézést ha buta a kérdésem, ezekben a vonatkozásokban még nem vagyok jártas. Ha a Random egyszer csak csődöt jelentene akkor bukhatod az ott vezetett számlán lévő részvényeket/pénzt? Ezekre a számlákra van olyasmi állami garancia egy adott összegig mint a bankbetétekre? Előre is köszönöm a válaszokat

#392255 Tavasz Előzmény: #378048

Ez mókás,nem is olvastalak.Én a limitet úgy adom meg,hogy meddig látom a könyvben a nekem kellő mennyiséget

és nyomom a gombot,a rendszer meg kihúzza a piacot odáig

a piaci megbízás veszélyes,szerintem ezért nem engedik mindenhol.képzeld el,ha beteszel egy megbízást és nincs rendesen ellenoldal,mert kiveszik hirtelen és kitéped Te a piacot.nem olyan egyszerű ám ez,ezért érdemesebb figyelni és olyan ajánlatot betenni.

Sok új ügyfelük lesz a k…

#392240 zeeh_

Sok új ügyfelük lesz a következő 2 hétben.

#378048 zeeh_ Előzmény: #371454

Kérdés:

A piaci vétel/eladás megbízásokat miként kezeli a Random?

Ha tegyük fel, venni akarok 30000 db Econetet (eszemben sincs, csak a példa kedvéért hoztam fel) és van 12000 db eladó 40 Ft-on, 130000 db pedig 41-en, akkor Erste ezt úgy oldja meg, hogy egyben megvesz 12k-t 40-en, 18k-t 41-en.

Sajnos a KBC ezt így nem tudja, hanem csak a 12k-t venné meg 40 Ft-on, a maradék 18k-t 41 Ft-on már nem.

Randomnál ez hogy működik? Mert a KBC-nél rohadt idegesítő ez a szisztéma... Ha megindul valami, nem lehet piacin belevenni nagyobb mennyiséget egyszerre, mert csak az eladói oldal első szintjéig teljesíti a vételi megbízást.

#371502 pepe01 Előzmény: #371496

Engem az bosszant, hogy a Day trade ügyleteket lezárja a gép 17:00 előtt.

A Portfolionál 17:05kor zár a gép.

#371496 Amatoregy Előzmény: #371484

a részt teljesülésnek egy minimum dija volt. A tdt zárások bosszantottak fel.Ha nyitok 50 pozit tdt-ben akkor a zárás is 50 db lesz. (Mármint a kényszer zárás, mert az ellenlábat 1 tételben is megtudom adni...)

#371495 Csilla76 Előzmény: #371484

Szerintem erre én nem is figyeltem, meg az erstenel fix díj van mindenre, így nem is igazán néztem utána. De meglehet.

#371484 Tavasz Előzmény: #371468

Nem.Nálunk ha megadsz egy megbízást és több részletben teljesül,akkor is csak minimum díjat számolnak fel a végén.Az a logikus

Ott akkor csöndben ott a trükk,hogy az olcsó határidőnek a többiek megfizetik az árát...