én ciggel tdt-ztem, asszem nekem nem is volt róla üzenet...hm..visszanézem.
én ciggel tdt-ztem, asszem nekem nem is volt róla üzenet...hm..visszanézem.
"Jó ha tudjátok!
Bohóckodás képen a randomnál nyitottam tdt longot econetban 04.07-én. Figyeljetek a mennyiségekre!!!!
TDT long 30 db - 1 tételben teljesült, 1 üzenet jött róla.
TDT long 73 db. Ez állitolag 2 tételben teljesült, de csak 1 üzenet jött róla. Viszont a gépi zárás 3 tételben történt meg - természetesen 3-szoros minimum dij mellett.
Hangsúlyozom bohóckodás volt. Más brókercégeknél is a nap végi zárás annyi tranzakció, ahány nyitás volt abban az instrumentumban?"
Köszönöm a beszámolót,akkor ezek szerint nincs semmi gubanc,normálisan működő rendszer,hati díj sokkal jobb mint a többinél...külföldi indexekkel lehet kereskedni? Dax,Dow,stb..
Szia!
Nekem is van Randomos számlám. Nincs rejtett költség, a cég így szeretné bővíteni ügyfélkörét.
Szia Csilla! Én pár hónapja kezdtem az Ersténél, ez az 50 forintos konti díj nagyon csábító. Nincs valami rejtett költség? Vagy egyéb csapda?
határidős devizák vannak és certi.
meg a devizakeresztárfolyamokat meg lehet nézni.
Én frissíteni szoktam, hogy lássam, mennyim van, kb. 15 perc lemaradásban van a rendszer ezzel. Meg azt szoktam csinálni, hogy a nyitott pozíciók ablakot nyitva hagyom külön, mert akkor nem kell mindig belemenni a menübe, és nem vesztem szem elől az aktuális árfolyamot..az elején bosszantó volt, hogy nehézkes, de azért lehet vele kereskedni.
Lehet devizázni, de azt nem próbáltam még, meg árutőzsde is van rajta. Ahhoz sem volt merszem, mert nem ismerem a piacot.
Egyszer vagy kétszer volt leállás a rendszerben, de elég gyorsan megoldották a problémát, akkor felhívtam őket, rendesek voltak.
Én elégedett vagyok velük, ami nekem kell, azt tudja. Mit írjak még?
Én is a megszokási fázisban vagyok vele, erste után azért furcsa...
Pl. vételi/eladási ablakban nem írja ki mennyi pénzem van ill. mennyit fektethetek be és a brokidíjat sem írja ki, ami különösen zavaró...
Az e-star vételnél/eladásnál meg különösen vigyázni kell, mert amióta átnevezték rfv-ről, ha rámegyünk ebchfhuftl02 vételt/eladást akar indítani, ha kiválasztjuk a felcsapott vevői/eladói ablakban újra az e-star-t, már beveszi az ajánlatot, de módosítani nem lehet, csak visszavonni és újra a hasonló módon beadni... Kellene írni nekik, de lusta vagyok :)
Tavaly Világháló ajánlotta a Randomot, mert állítólag garantálják az alacsonyabb díjakat. Nyitottam gyorsan számlát, elvégre jobb 50 forintért hatizni,mint 200-ért. Igaz, hogy ők nem bank, de nem baj.
A rendszer eleinte kissé bonyolult volt számomra, és szerintem nehézkesebb, mint az erstéé, de az olcsósága kárpótol ezért. No meg ha fordítani szeretnék hatiban, akkor nem tudok, csak zárni és nyitni, és aztán pluszba persze, még mahinálni kell a fordítással..folyt köv, most babázok.
Na kipróbáltam. De miután leírtam gyorsan törlöm őket... :)
Szóval limit vétel és limit eladás csak egy alapletétet különített el. Mikor betettem a célárat, akkor még egyet. Így érthető és így is gondoltam normálisnak és te is ezt írtad. Viszont az ügyintéző letette a nagyesküt a RC-nál, hogy ez nem így van. Ennyire rosszul kommunikálok személyesen és telefonon???? :D Pedig abból élek tíz éve.
Köszi! Erre én is gondoltam. :) Mindjárt ki is próbálom. Csak nem lesz egy 1000 pontos rés. :D
Miért nem próbálod ki!
Beadsz egy eladási megbízást 32.000-re. Ehhez teszel be egy stop limitet 42.000-re.
Közben beteszel egy vételi megbízást 15.000-re.
Remélem ma nem teljesül egyik se.. :DDD
Sziasztok!
Akkor átjöttem ide a BUX1112 topicból, hogy ne offoljam szét. Szóval!
Legyetek kedvesek, és gyógypedagógiai módszerekkel magyarázzátok el nekem, hogy a RC netes felületén hogyan
tudok egyből beállítani stop-loss megbízást? Piaci és limitáras tradekhez egyaránt. :o)