Ne tartsd magadba, nehogy ne tudj aludni!:)
Mire tudok gondolni? : láttam egy cigányt bevett a szájába egy marék magot és sorba köpködte ki a héjakat.
Tudom nyilván a cigány prímás jut először eszedbe és Bódi Guszti:)
Ne tartsd magadba, nehogy ne tudj aludni!:)
Mire tudok gondolni? : láttam egy cigányt bevett a szájába egy marék magot és sorba köpködte ki a héjakat.
Tudom nyilván a cigány prímás jut először eszedbe és Bódi Guszti:)
Ez biztos???
tudnék 1-2 dolgot.....
Ez utóbbival, nem értek egyet.
:(
Ha a népcsoprtoknak nincsenek tulajdonságai, avagy csak ritkán kerülnek előtérbe, akkor hogyan lehet őket megkülönböztetni? Akiknek sikerül, azok rasszisták lesznek?
Hogy ki minek és hogyan érzi magát, az meg végképp magánügy, ami lehet a társadalom által róla alkotott véleménnel ellenkező értékű is. Ettől persze nem a társadalom nem lesz rosszabb vagy jobb de a kritikát gyakorol, amit csak értelmes ember tud értékelni, kiértékelni - és erre helyesen reagálni ...
A politikának a társadaliom többségének az érdekeit kell szolgálnia, nem a kisebbségét. Annak érdekeit figyelembe kell venni de ez nem előzheti meg a többség érdekét. Pont.
"Aki nem képes beilleszkedni az elmehet" - Gyurcsány után szabadon ...
;)
Egyszer már felfedezhetnék azt is a mindenféle népcsoportok, hogy "Magyarnak lenni jó!", minden sallang nélkül. Mertha "Magyarnak lenni jó" MAGYAROrszágon, akkor biztos vagyok benne, hogy akkor jó itt zsidónak is lenni, meg cigánynak is. De ha magyarnak nem jó lenni MAGYAROrszágon, akkor kizárt, hogy jól érezze magát itt akár a zsidó, akár a cigány is. De nyilván ennek a lényegét sokan nem értik.
Népcsoportoknak ritkán vannak tulajdonságaik. Másrészt attól még érezheti magát valaki jól, akármilyen is.
Zsidók jó üzletemberek, de a brazilokról 1 jó tulajdonság sem jut eszembe.
Egyszer utaztunk át Pesten és a következő felirat volt az egyik óriásplakáton: Zsidónak lenni jó!
Remélem nem jön el az idő, mikor a brazilok is adnak fel hasonló hirdetést.
Na, akkor csak neked: http://hu-hu.facebook.com/kokajanos :)
Na mikor megláttam a címet, a vér hirtelen feltolult a nyaki verőeremben, nyomásom duplájára ugrott, rögtön hidegvizes ruhával kellett borogatni a homlokomat meg a tarkómat. Ilyen címek használata kimeríti a gondatlan veszélyeztetés jogi fogalmát és alkalmas más emberek félelemben tartására. Nem tudom, hogy jön-e egyáltalán álom a szememre ma éjjel.
:)
A barmok nem jöttek még rá, hogy az adósságátvállalás kevés, a pénzcsapokat kell előtte elzárni és járműparkot fejleszteni.
Korábban is voltak hasonló próbálkozások a közlekedési vállalatoknál, nem jött be.
Konkrétan az MNYP nem lakossági megtakarítás volt.
Mielőtt valaki rettegni kezdene, csak egy régi plakátjuk formájában. :)
"Kéremszépen, a Kesztyűgyár Közösségi Ház átalakulás közben nem találja önmagát, feladatait, ezért aztán a képviselők úgy döntöttek, hogy saját magukból verbuválnak szépen egy tanácsadó testületet (TT), és majd jól segítik. A többletgondolkodáshoz többlet pénz jár: az elnöknek 250, a tagoknak 200 ezer forint. Havonta."
"Van csodálkoznivaló bőven. A szavazáskor csak az LMP nem volt ott - minek is van bent egyébként, nem értem, sose ér rá a testületi ülésre elmenni - viszont a többi párt delegáltja szép egyetértésben megszavazta. A TT tagjai: egy fideszes elnök, három fideszes, egy jobbikos és egy szoci. Hiába no, ha pénzről van szó a saját zsebbe, megszületik a nagykoalíció!
És hogy visszakanyarodjunk a képviselők fizetésére és a polgármesterre kicsit, íme egy kis belső infó a szocik fórumából:
A képviselő-testület megalakulása utáni héten a polgármester úr egy pártközi egyeztetést tartott, ahol többek között elmondta azt a véleményét, hogy a munka felelősségéhez, a tennivalókhoz képest irreálisan alacsonynak tartja a képviselői fizetéseket és meg fogja keresni azokat a további munkához kötött lehetőségeket, amelyek révén ezt a jövedelmet ki lehet egészíteni. Az általa elmondottakkal szemben egyetlen párt képviselője sem élt ellenvetéssel. Mindenki jelen volt, tehát rajtunk kívül az LMP és a Jobbik is."
http://8ker.blog.hu/2011/04/13/tanacsado_testulet
Tessék, a józsefvárosi politikusok megcsinálták.
""4. a lakosságnak hosszú távú megtakarításai legyenek, ehhez szoros együttműködés kell."
Hahaha. .) Egyre humorosabb ez a srác. Talán nem kellett volna az Mnyp-t szétbarmolni , korábban pedig biztosítások adókedvezményét eltörölni. Ezek mind a hosszú távú megtakarítások ösztönzése érdekében történtek? :)
El kellene törölni a kamatadót és az árfolyamnyereség adót, és megfogadni , hogy 10-20-30 évig csak kiszámítható lépések lesznek politika részéről. 1 hónapra nem tudják ezt garantálni az agyatlanok nem 10-20 évre.
"Az állam átvállalja a MÁV 300 milliárd forintos adósságát, cserében a vasúttársaság jövőre 45, egy évvel később és 2014 pedig 60-60 milliárd forinttal kevesebb költségvetési támogatást kap - közölte Matolcsy Görgy."
Ez lenne az a marha nagy reform??? Átvállalják az adósságot kevesebb támogatásért, hogy majd pár év alatt újratermelje azt a cég?