Regisztráció Elfelejtett jelszó

Találkozós szervezgetős

Re: újabb találka

#371372 TrogerBroker Előzmény: #371363

Azt még nem tudom, majd ha a többiek áldásukat adják rá, akkor keresünk valami péntektől-Vasárnapig időpontot :) Június-Július már jó lenne, szóval nyár közepe :) De azért komolyak vagyunk, mindjárt többen leszünk Egerből, mint ahányan a mostani találkozóra jelentkeztek :)

Bár ha ez a szállás jó lenne mindenkinek, akkor egy hónappal előtte illene szólnom hogy legyen fix hétvége, mert sok az osztálykiránduló csoport.

#371363 Csilla76 Előzmény: #371356

Igen, tudom hogy ők is egriek, a két pisztoly meg éppen mellettünk van..igaz, most zárva van. Én benne vagyok egy nyári egri buliban, egyrészt mert régen buliztam Egerben. Rám számíthatsz,mikor lesz?:-D

#371362 TrogerBroker Előzmény: #371358

Örülök neki ! :)) Nem akarsz valamelyik hétvégén horgászni jönni ? Kiugorhatunk Arlóba. Helyünk van, kis faház van, ne meg jó nagy sár :) de az csak megszikkad addig :) Akár egész hétvégére is mehetünk :))

#371356 TrogerBroker Előzmény: #371341

Há-há :D Engem is meglep egy kicsit.

Akkor már 4-en vagyunk egriek.( pontosabban én Felsőtárkány, de majdnem ugyan az ) Nem rég megtudtam hogy van még rajtam kívül 2 fórrumtárs :) Kezdő és Capablanka nick nevő társaink is egrikek :) Na komolyan mondom ha lesz még 1-2 ember akiről kiderül hogy egri, nyitok egy topikot egri tradereknek ahol lehet szervezkedni :))

Találkozóval kapcsolatban, most beszéltem helyi kocsmáros asszonnyal, nekik van Felsőtárkányon egy vendégházuk kiadó, max 30 férőhelyes. ( 20-ra kényelmes) Minél többen lennénk annál olcsóbb lenne a per főre eső költség. Nekem úgyis adna valami kedvezményt, hamár évek óta hozzájuk járok nedvesíteni a torkomat :)) Szerintem ideális lenne egy 2 éjszakás nyári fórumos találkozóra. Már azért is, mert eger csak 4 km-re van, ahová könnyen be tudunk jutni. ( ez lenne egyik este ) Másik nap meg innen Tárkányból kimehetnénk kisvasúttal a Stimecz házhoz, onnan meg egy rövid túra a Vörös-kő forráshoz. Második nap este meg maradnánk a faluban a háznál bulizni, bográcsozni, meg a helyi kocsmákban boldogítani a népet. :))

Vélemények ?

Ha áldásotok adjátok rá hogy megszervezzem, akkor egy 2-3 hónap múlva nyárra elkezdem szervezni. :) De az Erdőbényén megjelent társaságnak a részvétel kötelező ! :)))

#370990 matgab Előzmény: #370983

ja, meg nagy sziklák és azúrkék tenger... Thaiföldön, mi??

:-)

Valszeg megyek, de majd ha biztos, akkor írom be.

Tudjátok milyen elfoglaltak manapság ezek a munkanélküliek...

#370983 KawaBazsy Előzmény: #370981

Ahol én szoktam megszállni az nagyon szép részen van, csupa drága, nagy ház meg panzió van arra. Majd megkeresem a címét.

#370981 TrogerBroker Előzmény: #370919

:D Na ne viccelj te velem... A vár fölötti részt Almagyar domb-nak nevezik. Én nap mint nap oda járok fel ( Fősuli D épület ). Azért az túlzás hogy "Rózsadomb" lenne, vannak annál jobb helyek is a városban. Egyébként közvetlen a vár fölötti egyik fele inkább amolyan "kis egyetemváros" jellegű. Fűsuli C,D,E épület, 3 nagy kollégiumi épület, meg egy csomó fősulis apartman. Lakóházas rész valóban nem rossz környék, de nem rózsadomb az azért.

Gondolom valami fősulis apartmanban mi ? :)) Szállást majd kigondolom, van egy két szállodás ismerősöm, na meg családomban van aki az egri apartmanoknak , szállodáknak csinálta a reklámszerződéseit, úgyhogy hátha összejönne valami előnyösebb. De speciel jobban járnánk szerintem ha egy egész házat kibérelnénk. Eger mellett Felsőtárkányon akár még jóval olcsóbban is tudok, ismerem tulajékat, jóban vagyok velük :) De majd szétnézek mik a lehetőségek aztán majd megtárgyaljuk közösen. :)

#370980 Sumér harcos Előzmény: #370649

már komolyan elakartam menni egy ilyen pesti éttermesre is......de már előbb programom volt aznapra....mikor megláttam a dátumot,mondom nem igaz már....

de,ha havonta van ......vagy hogy is .......csak jó lesz már vmelyik...

#370978 TrogerBroker Előzmény: #370914

A stílus hasonló, de a képeket nézve amit linkeltél jó nagy hely lehet.:) Amit én gondoltam az kisebbnek tűnik, de egyebekben hasonló.