Re: újabb találka
TrogerBroker Előzmény: #371341Há-há :D Engem is meglep egy kicsit.
Akkor már 4-en vagyunk egriek.( pontosabban én Felsőtárkány, de majdnem ugyan az ) Nem rég megtudtam hogy van még rajtam kívül 2 fórrumtárs :) Kezdő és Capablanka nick nevő társaink is egrikek :) Na komolyan mondom ha lesz még 1-2 ember akiről kiderül hogy egri, nyitok egy topikot egri tradereknek ahol lehet szervezkedni :))
Találkozóval kapcsolatban, most beszéltem helyi kocsmáros asszonnyal, nekik van Felsőtárkányon egy vendégházuk kiadó, max 30 férőhelyes. ( 20-ra kényelmes) Minél többen lennénk annál olcsóbb lenne a per főre eső költség. Nekem úgyis adna valami kedvezményt, hamár évek óta hozzájuk járok nedvesíteni a torkomat :)) Szerintem ideális lenne egy 2 éjszakás nyári fórumos találkozóra. Már azért is, mert eger csak 4 km-re van, ahová könnyen be tudunk jutni. ( ez lenne egyik este ) Másik nap meg innen Tárkányból kimehetnénk kisvasúttal a Stimecz házhoz, onnan meg egy rövid túra a Vörös-kő forráshoz. Második nap este meg maradnánk a faluban a háznál bulizni, bográcsozni, meg a helyi kocsmákban boldogítani a népet. :))
Vélemények ?
Ha áldásotok adjátok rá hogy megszervezzem, akkor egy 2-3 hónap múlva nyárra elkezdem szervezni. :) De az Erdőbényén megjelent társaságnak a részvétel kötelező ! :)))