kidobtam 24590en a shortot és 24619-től long. most már rápülhetünk, mint a mool. még van 6 perc.
kidobtam 24590en a shortot és 24619-től long. most már rápülhetünk, mint a mool. még van 6 perc.
Okés,rákeresek és írok.
Ha dejavud van, akkor még záróban veszek, hátha reggel megint magasabban kezdünk:-)
Korábban már megszerveztem, hogy olcsó legyen az utalás. Az Axa banknál meg az ersténél van számlám és onnan ingyen utalok..a randomtól meg 150 hufért..belefér. aztán meg pénzt felvenni az unicreditnél fogok:-), ingyen van..a számlavezetési díjak meg beleférnek ezekbe a tranzakciókba. szerintem. eléggé kavart a dolog, de én tudom követni:-)
Random topikjába írnál tapasztalatot?Jó,nem jó,én Equitasnal vagyok,de hozzájuk képest lényegesen jobbak díjakban,csak pesti parketten működnek?
Tegnapi napos deja vu-m van Magyar piaccal kapcsolatban :D
A Randomnál 50 forint egy kontraktus, így tényleg nem sok.
Jól csinálod,ha alacsony a jutalékod akkor még Neked is jut belőle...ilyen darálóban jól lehet keresni,bár bukecolni is,amúgy nem nagyon duzzadunk az erőtől.
Szia Hathor, az lelt, hogy begoromobultam magamra, hogy mindig csak egy irányt szeretek..és csak kereskedni akarok és nem görcsölni, lenyugodtam, és olvasgattam is, meg figyellek titeket. A számokat érzésre nyomom, és hasonló ez, mint ami a 23000 szinten volt. Persze lehet, hogy nincsen igazam, de ezt gondolom..meg valahogy a 200- 400-600 as számok mentén megyünk.. A férjem most dolgozik a cégénél állatira, nincsen ideje tőzsdézni.
Én is szuggeráltam, hogy zárjon, mert mennem kellett ügyintézni. Sőt most a 649-nél nem voltam.
Most beshortoltam 570 és 580on..kíváncsi vagyok, hogy megy-e lentebb egy kicsit.
Most arra állok rá, hogy azért a fibo szinteket még jobban megismerjem, meg a gyertyákat is figyeljem és megjegyezzem végre őket:-)
Szóval tanulok, és komolyak a szándékaim, hogy a hatiban kereskedjek.
szerk: 24472-őn visszavenném
na mi van ? máris felértünk a "B" pontra ? és esünk ?
mert a tegnapi sem teljesen szabályosan ment le az "A" pontra....
itt már semmi sem a régi :D
:-)
mindig az :-)
a kapitalizmus csodája :-) minél jobban drágul, annál jobban veszik.
elég lelkes határidő
Egész ügyesen nyomod Csilla mostanában ezeket a fordulókat célárakat.
Mi lelt téged? Van valami jó progid? Férjed nyomja a trade belépőket? Vagy ennyire ráéreztél?
Gratulálok, ügyesen csináltad a pár fordulatot, 100-200pontokért így forogni nem semmi, és nagyon korrekt, hogy előre be is írtad!
A 489es 3kontit szugeráltam én is, hogy na mikor veszik ki már?! :)
Mi alapján tűzted ki a céláraidat? Hasra ütöttél? Százalékosan? Szint szerint?
Igen Matolcsy.
Nem lesz itt esés, ennyi volt.
Szerintem Richter emelkedhet is a sok szorongás után.
Ma is forgalommal veszik mint az elmúlt 5-6 kereskedési napban folyamatosan. Nincs olyan szerencsétlen alap aki felszippant 10 milliárdért Richter papírt, aztán hagyja stagnálni azt.
Matolcsy ? mindegy mit csinál csak most essen a határidő :-)
futures miatt nem tudunk...a többi csak rizsa.
Matolcsi haverod végre bejelenti ma hogyan mogyorózza meg a gyogyósokat.
A kis perverz:)
Hati ezért emelkedni fog!
Kicsit elkapkodtam a hati fedezet vételeket, OTP-t kicsit korán vettem.
Nem adom el bukóban akkor sem!:)
emelkedés lesz szerintem is, de lejjebb várnám még hatit főleg otp miatt...