hmm, én 6x forintról tudtam......
hmm, én 6x forintról tudtam......
Az osztalék mértéke már hónapok óta nyílvános volt, az más kérdés, hogy most lett hivatalos...
Január - február óta simán meg lehetett keresni az osztaléknyi nyereséget a papírban, mostmár ha "csak" osztalékra jó, az is elég.
elképzelhető, hogy felhajtják az árat azok, akik 1-2 hete, a magasabb osztalék reményében vásároltak be alaposan....
Ha ez az 50ft-os osztalék kevés nekik, akkor inkább az árfolyam nyereségre fognak játszani, szerintem.
Így amit alább írtam, a 620-nál magasabb árfolyam is eképzelhető....
Vagy, azért volt, 1-2 hete nagyobb forgalom, mert tudták az 50 ft-os osztalékot, és akkor kellett bevásárolni, hogy a kb 10% körüli profit, meglegyen....
Ha a jo hangulat is segiti, akkor sztem megnezi a 650-et.
Én 680-700 körülre, ha az OTI tavalyi és idei szintjéhez arányosítom.
na ez megint egy semmi nap lesz
Sziasztok.
Idén 50 ft osztalék, most 600 körül van...........
szerintem innen nem nagyon megy tovább.....620. esetleg....
kivettem a stoppot,remenykedunk;-)
Aznap járt 802 felett is.
A vágás 802-ről történt.
Hajrázhatna most egy cseppet :)
802 -> 723 (2010.04.28)
Még bő 2 hete van, h elérje a 777-et :)
Tavaly 74 Ft osztalék volt és 800 körül volt a vágás előtti utolsó kereskedési napon.
Az szép lenne Józsi! :)
Most hogy mondod nekem is rémlik, talán tavaly előtt is volt valami ilyesmi... no mindegy :)
480-550 között...))
Újszülöttnek minden vicc új :)
Nem tudom hányszor leírtam már, tavaly is sokan ugrabugráltak örömükben, de nem lett belőle semmi.
Az éven nagyobb az esélye a vételnek, mert tavaly a dolgozóknak a srv-et osztották ki.
Belenéztem a közgyűlési határozatokba. Ez a pont tetszik:
"A Közgyűlés felhatalmazza az Igazgatóságot, legfeljebb 104 274 254 darab (egyenként 100 forintos névértékű) Magyar Telekom törzsrészvény vásárlására".
Na kérdés, hogy ezt a mennyiséget milyen szinten akarják felszívni.