http://sportgeza.hu/futball/meccs/2011/04/20/barcelona-real_madrid/
real elég taplón játszik..
divízió I-es jégkorong-világbajnokság, A csoport, 2. forduló:
Magyarország - Koreai Köztársaság 6-3 (3-1, 0-0, 3-2)
Nyílt játékkal elég kicsi esély lenne ellenük, talán a döntőben MU, hátha megilletődik Barca, aztán gyorsan kapnak 3-at. :)
Álmodozok itt. :)
A Barcat csak ahhoz hasonlo focival lehet sztem megverni, mert meg egy Barca-stilust jatszo jatekosallomany nincs. Kar erte amugy! :)
Amennyit en "ertek" a focihoz abbol a taktika ugy nez ki, h. a sajat terfeleden birtoklod a teruletet es labdaszerzesbol nagyon gyors, halalpontos kontra. Ehhez a Real nekem meg nem tunik elegge olajozott gepezetnek, de a Barcanak is lehet rossz napja.
MU védelem kulcskérdés, és most gyengébbek vagyunk mint utolsó Bl döntőben egy Ronaldóval. Na de innen szép nyerni. :)
Barcának ez a labdatartó stílusa kegyetlen. Azért Madrid ellen is nehéz dolguk lesz, főleg ha azt a taktikát játsszák majd mint az Inter tavaly.
Barca, remelem, nem lesz Mourinho fobias, iden abszolut megerdemlik, h. nyerjenek. Megmondom oszinten, csak Mourinho v. Ferguson kepes olyan taktikat kiotleni a Barca ellen, ami a parharcot a sajat oldalara billenti. Persze megvannak hozza a jatekosok is mindket oldalon, de az igazolasokban szavuk van. (MU-nal a vedelemben mondjuk nem mindegy, ki tud jatszani.)
Ha befujja, akkor sarga. Mas kerdes, be kellett e fujni! :)
Mellesleg az esesek 60%-a volt tovabbengedheto kb. a meccsen, ami miatt szinten nem tetszett.
De mindegy, sztem a 4 meccsbol ez birt a legkevesebb tettel. A kov. 3 jobb lesz.
"de azért a REÁL EGY KIRÁLYI GÁRDA" ez így van. :)
Nekik szurkolok , de Barca most a legerősebb csapat. Néztem szombati meccset, szorosabb volt mint 5-0 , de Madrid is védekezőbben állt fel. BL-re leszek nagyon kíváncsi ott mit hoznak össze.
MU németeket csak lebirkózza valahogy, és akkor a döntőben újra Barcával esetleg az szép lenne, egy visszavágó nekik. Bár gyengébbek vagyunk most, de egy meccsen talán elkaphatjuk őket. :) Ha Madrid kerül a döntőbe az sem lenne baj. :)
Több mint féléves kihagyás után, idei első futásán a berlini Hoppegarten lóversenypályán vasárnap újra győzött Overdose, több, mint három és fél másodperccel javította meg a régi hoppegarteni pályacsúcsot
http://sportgeza.hu/sport/2011/04/17/feleves_kihagyasa_utan_nyert_overdose/
fergeteges volt a hangulat, aki teheti, jöjjön ki. bár lehet, h már elfogytak a jegyek.
Na persze jégkorongban.
Szép lenne ha fociban is itt tartanánk:))
divízió I-es jégkorong-világbajnokság, A csoport, 1. forduló:
Magyarország - Hollandia 7-3 (4-0, 1-2, 2-1)
szerintem meg a reál 11-ese jogtalan volt... én be sem fújtam volna :) persze hogy nem ér lapot... szerintem nem ért a lábához, bár csak a meccsen néztem meg a lassítást...
Első felvonás megvolt, de nekem nem tetszett. Azt pedig továbbra sem értem, miért nem mér egy bíró egyenlő mércével egy ilyen meccsen.
"It was stupid of me to stand next to Maldini or Gullit at the disco. I shouldn"t have done that." - Marco van Basten (when asked why he was not very popular with the ladies while at Milan)
:)
jó kis minőségi foci ez a MU meccs, férfias munka folyik (kivétel a Nani csávó :))
Hajdú B meg gondolatolvasó, pont most mondta :D
messi... :)