Ha van valakinek átadó UPC internet előfizetése, ami 1 évnél rövidebb, az érdekelne.
Ha van valakinek átadó UPC internet előfizetése, ami 1 évnél rövidebb, az érdekelne.
akkor dobj egy et számot is, mert ez több autóra is jó lehet...
6x15 5x110 ET49 KF 65,1 Vectra B (1995-2002), Astra-G/Classic II (1998-2004); Corsa-C 1,7 CDTI (2003-tól); Combo C 1.7 CDTI (2002-től)
http://www.kephost.com/links.php?file=cz4cwstjdabgkmp91g3c.jpg
eladó a képen látható alu- felni 195/65/R15 ös pirelli P6 kb 80%-os gumival
stilauto 5modell a felni.
opel vectra B-re jó.. aki ért hozzá az tudja szerintem mire jó még.
4db..rejtett szeleppel
Sziasztok!
Voltam felvenni a környékünkön zártkerti ingatlant, meg szántót, és az ottani gazda eladna két darab rotációs kapát!
Én nem értek hozzá, leírom amit mondott, tudom vannak itt ilyen földművelő szakik ,-)
- Honda 5.5LE-s rotációs kapa : 65.000Ft
- Brix 5.5LE rotációs kapa : 58.000Ft.
Azt mondja fűnyíró adapter is van hozzá, az nem tudom mit jelent, ja és még azt mondja jó állapotú.
Azt viszont nem mondta mi a hasznom ebből, ha eladom neki :)
annyit mondott kapok egy felest :)) na velem rossz lóra tesz ezzel kapcsolatban ,-)
Bp-en keresek kiadó újépítésű (max 10év) bútorozott garzont 65e ft-ig jó közlekedés mellett.
(metró, 1-4-6os villamos mellett) Csak ma estig.
Írj privit légyszí, ha van ilyen ismerősöd
Még valami.
A V mintás, elég hangos, nem jó..nekem az van, és hallani, míg az előzőnek semmi hangja nem volt...dunlop sp9000 ez van most, ez V mintás..
ok. :)
Azért olyat vegyél, ami bírja a tempót...)))
igen tudom év és hét 4 számban... 40-ért találtam már.
Ja, új.....:))
Szerintem felejtős, ennyiért nem lesz, hacsak nem valami öreg gumit akarnak neked eladni, amit meg jobb ha meg sem veszel...
Van valami dot szám a gumikon, az a gyártási éve, ha nagyon öreg nem szabad megvenni.
Valahol láttaqm, vazz, mindjárt megnézem....
új nyári gumit keresek.
245/45R18 vagy 255/40R18 4 db.
max. 35k/db...
valakinek valami ötlet???
köszönöm szépen! a nem Kárpát u. megoldást megpróbálom előbb, ha nem megy marad az
megkérdeztem a kárpátban, 7-9e ft a szilent, attól függ melyik, és 65+áfa a munkadíj.
Szerszámuk van, nem kókányolnak, ha gondolod, hívd az embert, priviben küldtem az elérhetőségét.
itt az első tipp egy ismerősömtő, ezt írja:
Kérdezzétek meg ,csepelen a Tárház u.-ban a ZSoltit,ő nagy mágus,nekem is ő kamuzza a211-et,Tel.06 209325103