Nincs rajta stop, mondtam, max kapok osztalékot :)
Tegnap beírtam a portfolo-n még 610 feletti árfolyamnál, hogy megy vissza 590-re.
Nem hittem volna, hogy ilyen hamar visszatér 600 alá.
Kedves Ricsi!
Szeretném megkérdezni, hol volt a stop szinted?!
Köszönöm akpo és Chaby bajtársaknak a választ.
Vmi ilyesmi:
Az osztalékra jogosító részvény vásárlásának utolsó napja május 2., míg az osztalékra való jogosultság fordulónapja május 5. A fizetés kezdő napja május 12., tehát kb. május 16-ra rajta van a számládon.
"Az osztalékra jogosító részvény vásárlásának utolsó napja május 2., míg az osztalékra való jogosultság fordulónapja május 5. A fizetés kezdő napja május 12. Az osztalékot átutalással kapják meg a részvényesek az értékpapírszámlájukra. "
Ha jól rémlik, nem egyszerre kapja meg mindenki, talán 1 hét az időtartam. A dátumot nem tudom.
Herceg főnök, hogy is van itt a menetrend?
Tehát 50 ft lesz az oszi részvényenként, melyik az utolsó, szelvényvágás előtti nap?
És az osztalékot mikor írják jóvá?
utána szerintem visszahúzzák ezekre a szintekre... :) Aztán amjd ősszel megpusztul..
Lankad ez is, nem piszkálom. Amúgy is csak egy kósza gondolat volt...
fogalmam sincs sajna, de szerintem ez az osztalék kevés, a további nagy menethez.
Én azt gondolom, hogy nem megy ez már innen nagyon följebb, esetleg 10-20 ft-ot.....
Viszont a szelvényvágás napján kiárazódik belőle az osztalék összege....
Én :))
Na szépen belekóstolt a 600-ba is, ki gondolta volna ezt tegnap.
ezek szerint osztalék vágás után 603ra várod kb. az árfolyamot, mert most annyi, addig nem lesz magasabb osztalék előtti napokban sem? azaz 653-655FT ft lehet nagyjából osztalék napján az ár?
szerk: 601 a vételi oldal. :)
10% körüli, ( helyesen)
:))
Ezért nem mertem piszkálni, ez nem tetszett nekem sem. Akkor várok kicsit.
Igen.
De hova hajtják, még innen? szerintem sehova....
Du, este nézem meg, most nem azon a gépen vagyok.
A privire, majd később, annyi időm nincs most sajna.....
Szia, nem írtál vissza választ, amit mondtál, küldtem még ajánlatot mailben.
Azon gondolkodom, hogy mindig visszarakják osztalék előtt még, van egy gyors le kapkodós szakasz, ha jól emlékszem vissza, de már én is gondolkodom vételen, sokat parkol a zsém, valamit már kéne kezdeni vele. Na most azon gondolkodom, hogy másnap osztalék mérétékével esik, így az addig felhajtott árral lehet keresni, nem?
Szerintem, meg pont ezért adják, mert keveslik az osztalék mértékét, idáig, 10% köri volt mindig.....