ps forexen nekem nem morzsa egy nap alatt 100 euro profit ;) főleg, hogy ez csak a minimál ezüst pozit feltételezve ennyi, ráadásul ezelőtti nap még többet foghattál ;)
ps forexen nekem nem morzsa egy nap alatt 100 euro profit ;) főleg, hogy ez csak a minimál ezüst pozit feltételezve ennyi, ráadásul ezelőtti nap még többet foghattál ;)
tudom, nyilatkoztak ilyeneket is, de nekik se épp érdekük az ár esése...emlékeztet arra, mikor Valutaalap terítette az aranyat, előre be is jelentette, és mégcsak komolyabb esés se lett belőle, olyan ügyesen adta az imf, hogy folyamatosan emelkedett mellette az ár.
Köszi, de ha 36-nál nem veszítettem volna el a fonalat akkor lehetne az igazi. Így csak a morzsákból élünk:)
Viszont a zárás egyelőre semmilyen. A termelők nyilatkozták, hogy 40 felett elkezdik fedezni a kitermelésüket, ha ez és netán egy minima $ kori megjön, még igazán kellemes lehet ez a kisnaci:))
jo vagy, grat, akkor kaszálsz rendesen mostanában ezüstön :)
nekem meg az a fura, hogy usd gyengesége ellenére iszonyatosan gyengék oltak ma a nyersanyagok, olaj főleg. Lhet, hogy csak éles kori, mert usd gyengüléssel nem lehet tartósan szembemenni, de ha cukor árfolyamgörbéjéből indulok ki, akkor a menetlő eurusd mellett inkább lefelé csorgó ezüst short jel
40 alá kéne zárnia, különben csak a dupla top lehetőség marad. Engem a $ zavar, ha 1.45 is úgy megy át hogy még nekirugaszkodnia se kell, akkor részemről visszakerül a megfigyeléses kategóriába:)
Ja 40.75 újra van, M5 második felszúrás:)
sajna pár pontot tévedtem.
De ez az újbóli emelkedés már zavarba ejt, nem túl lendületes ez az esés. Akkor most fals formáció vagy nem?
én meg 40,90-ben határoztam meg az ideális visszateszt belépőt, kiv. vagyok, feljön-e addig, pláne, h. lefordul-e onnan
Zártam az ismételt 40 alá kukkantásnál, most kivárás hogy fals vagy tényleges a formáció:)
40,45 visszatesztelése szerint jó beszálló lenne shortra, vagy akkor már ismét longos lenne?
41 letörése után, addig vártam, most stop rajra, aztán lehet átkozom magam mert nem zártam 40 alatt, mert ez is csak fals formáció:)
hol sikerült rányitnod? Nem tudtam hamarabb megkérdezni, mert ez a k. szerver megint bedöglött
Meglátjuk, én azért adtam neki, ha már beharangoztam:)
Max olyan lesz mint dec eleje, bár a január vége ott is szép volt:)
na, akkor lássuk, egynapos csoda-e, mert ilyen éles lefordulást fél napon át már többször mutatott, sőt, több napon át is, és aztán mint az őrült, ugy ment fel ujra. Kív. leszek, mert 42 volt az egyik merész céláram, ami majdnem teljesült, így akár trendforduló is lehet.
Kidőlt a fa. Most még egy egy magasabb árfolyam kéne alacsonyabb rsi-vel és irány 30 ;-)