Regisztráció Elfelejtett jelszó

Moto GP

Re: nincs cím

#749408 Turkoglu Előzmény: #749359

Remélem lesz a mezőnybe egy tökös olasz gyerek aki Lorenzot lekamikázézza majd akár egy lekőrözésnél és akkor a sok suttyó spanyol csinálhat amit akar...

Ez a Marguez egy igazi tapló, Lorenzot úgy engedte maga elé, hogy még félre is húzódott Rossival meg láttuk mit csinált, ezek után amit kapott az volt a minimum...

Re: nincs cím

#749359 walex Előzmény: #749346

Így van.

Sajnos Rossi valószínűleg bukta a vb címet emiatt a gyökér miatt.

A versenybírák is sz.rházik gyülekezete, egyértelműen látszik kikockázás nélkül is, hogy ez a kis suttyó ment neki és erre jött a lábmozdulat.

Megnéztem a futamot. Nag…

#749343 Tapasz

Megnéztem a futamot. Nagyon látszott, hogy Marquez el akarja intézni Rossit. Én már előbb lerúgtam volqna a gyökeret.

Nem is tudtam, hogy Pedrosa meg törpe, O lábakkal, most néztem, hogy úgy megy, mint aki besz.art (bár egy kicsit a többiek is :-))

Re: RIP

#436720 kerikoma Előzmény: #436319

Vasárnap beültem délelőtt a tv elé, szotyi, ropi stb. Kezdődik a gp és másfél kör után vége is. Egész vasárnap nem tértem észhez a baleset miatt. Ez a srác egy hatalmas tehetség volt. Mikor a 250-be csatázott, nem szerettem a stílusát mert nagyon-nagyon kemény volt és nem kímélte a többieket, viszont miatta is néztem meg a kisebb kategóriát. Kár érte.....

#436319 zeeh_ Előzmény: #436232

Ez nagyon durva baleset volt. :(

Hát, nem csodálkoznék rajta, ha Rossi befejezné. Nem lehetett kivédeni, annyira gyorsan zajlott minden, de maga a tudat lehet neki iszonyú nehéz, hogy az ő motorja végzett vele lényegében.

#436233 Ibiza Előzmény: #436228

azt nem értem mi volt elötte..már a motor oldalán lódott amikor a 2motor elé fordult..