Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: Elégedetlenek a részvényesek - Új napirendi pont az econet-közgyűlésen

#370348 zeeh_ Előzmény: #370345

130+212k

A kopasz még akciózik ezek szerint.

#370345 Kissherceg Előzmény: #370190

nagy forgalom mellett durván adták megint. Nagyon extrém magához képest is.

#370190 darius Előzmény: #370189

Utóiratként elfelejtettem odaírni, ha még van egyáltalán aktualitása a dolognak! Persze a pletyka az pletyka.

#370189 darius Előzmény: #370180

T. Kissherceg!

Érdekelne, hogy felmerült-e benned egy újabb interjú lehetősége? Elolvastam még egyszer a múltkorit. Jó lehetőség lenne számon kérni az akkor elhangzottakat, egyben a kis részvényesi kíváncsiságot meglovagolva rálehetne kérdezni a mostani és a várható helyzetre, különös tekintettel a 29-i közgyűlés 9. napirendi pontjára.

Ne érts félre, én csak ötletként vetettem fel, mivel semmi rálátásom nincs a Te újságírói ütemtervedet illetően:-)

#370180 Zotya32 Előzmény: #370177

vki írta odaát, hogy mi lenne, ha NK idővel "beolvasztaná" az est médiát a Közép-európai Média Kiadó és Szolgáltató Zrt-be? (vagy fordítva, a lényeg, hogy ha úgy alakul, hogy hatalomváltás lesz, és NK zsebre vágja az ex-eco-t, akár logikus is lehet a 2 médiacég összefésülése; gondolom ez még legalább 2-3 éves távlat)

Re: nincs cím

#370132 zeeh_ Előzmény: #370064

Szerintem is vezérváltás lesz. Előtte szépen záratják vele / zárja az összes rohadt hatiját, ami a mai 9 milliós darabszám alapján akár meg is történhetett teljesen.

A ma megjelent pdf szerint TEGNAP a Canongate 334 darab (3.340.000 darab EST MEDIA Nyrt. törzsrészvénynek megfelel), a Stirling Investments Kft. 216 darab (2.160.000 darab EST MEDIA Nyrt. törzsrészvénynek megfelel) vételi kontraktussal rendelkezett.

A mai darabszámok tükrében, akár az összes lezárásra kerülhetett, ezáltal nem maradt hatis pozija BCS-nek.

5% alatt szerintem vannak még nagytulajok akár off shore cég mögé bebújva. 76% közkéz ez szvsz marhaság, nem reális.

#370108 Koffein Előzmény: #370067

Az lenne vicc, ha kijönne a hír, hogy lemondott és egy pár napig limiten menetelne :)

#370064 Zotya32 Előzmény: #369994

ez a mai hír a tegnapi eladások;a mai öntésekről majd gondolom hétfőn jön infó; az egyre világosabb, hogy BCs csomagol, ezek után, hogy sorban adja el a pakkokat, én 99%-ra veszem, hogy heteken belül jön a lemondásáról a hír.

#370026 zeeh_ Előzmény: #370011

52, 53 körül kaphattak a mázlisták. Ha ez megint BCS volt, akkor nem sok hatija maradhatott.

#369994 zeeh_ Előzmény: #369941

Ó,bammeg és pont ilyenkor nem voltam gép mellett.

Lehet,tényleg BCS-t likvidálják keményen.

#369980 banyaiz Előzmény: #369978

Az szép lett volna 58-on zárt , 10 millió db körüli forgalom, ez komoly.

JP vajon zsákolja e már? Nem ír mostanában de itt már érdekelte volna a papír.