130+212k
A kopasz még akciózik ezek szerint.
130+212k
A kopasz még akciózik ezek szerint.
nagy forgalom mellett durván adták megint. Nagyon extrém magához képest is.
Utóiratként elfelejtettem odaírni, ha még van egyáltalán aktualitása a dolognak! Persze a pletyka az pletyka.
T. Kissherceg!
Érdekelne, hogy felmerült-e benned egy újabb interjú lehetősége? Elolvastam még egyszer a múltkorit. Jó lehetőség lenne számon kérni az akkor elhangzottakat, egyben a kis részvényesi kíváncsiságot meglovagolva rálehetne kérdezni a mostani és a várható helyzetre, különös tekintettel a 29-i közgyűlés 9. napirendi pontjára.
Ne érts félre, én csak ötletként vetettem fel, mivel semmi rálátásom nincs a Te újságírói ütemtervedet illetően:-)
vki írta odaát, hogy mi lenne, ha NK idővel "beolvasztaná" az est médiát a Közép-európai Média Kiadó és Szolgáltató Zrt-be? (vagy fordítva, a lényeg, hogy ha úgy alakul, hogy hatalomváltás lesz, és NK zsebre vágja az ex-eco-t, akár logikus is lehet a 2 médiacég összefésülése; gondolom ez még legalább 2-3 éves távlat)
Szerintem is vezérváltás lesz. Előtte szépen záratják vele / zárja az összes rohadt hatiját, ami a mai 9 milliós darabszám alapján akár meg is történhetett teljesen.
A ma megjelent pdf szerint TEGNAP a Canongate 334 darab (3.340.000 darab EST MEDIA Nyrt. törzsrészvénynek megfelel), a Stirling Investments Kft. 216 darab (2.160.000 darab EST MEDIA Nyrt. törzsrészvénynek megfelel) vételi kontraktussal rendelkezett.
A mai darabszámok tükrében, akár az összes lezárásra kerülhetett, ezáltal nem maradt hatis pozija BCS-nek.
5% alatt szerintem vannak még nagytulajok akár off shore cég mögé bebújva. 76% közkéz ez szvsz marhaság, nem reális.
Az lenne vicc, ha kijönne a hír, hogy lemondott és egy pár napig limiten menetelne :)
Ha van esze - márpedig van, - akkor még vár. Szerintem... :)))
Gondolkoztam,lehet,h kéne venni? :-)
Innen duplázik a fostalicska :-)
ez a mai hír a tegnapi eladások;a mai öntésekről majd gondolom hétfőn jön infó; az egyre világosabb, hogy BCs csomagol, ezek után, hogy sorban adja el a pakkokat, én 99%-ra veszem, hogy heteken belül jön a lemondásáról a hír.
Kíváncsi vagyok hogy a közkézhányadon belül hány 5 % alatti Donadöme klón van?
52, 53 körül kaphattak a mázlisták. Ha ez megint BCS volt, akkor nem sok hatija maradhatott.
Én ott ültem, de csak pislogtam mint hal a szatyorban.
Ó,bammeg és pont ilyenkor nem voltam gép mellett.
Lehet,tényleg BCS-t likvidálják keményen.