Én becseréltem egyelőre ma 53-as ecora, meglátjuk, melyik merre...:D
Én becseréltem egyelőre ma 53-as ecora, meglátjuk, melyik merre...:D
lehetne érdeklődni a pászf-nél kinek volt több mint 10m darab kölcsönpapír shortra
hmmm?
Nevetek magamon, volt ebből 33-on 3-4 k db-om, csak próbálkozás szintjén, 34 vagy 35-ön eladtam, és átvittem ecoba ezt az összeget 67-en, mondván abból inkább kinézem, hogy magához tér. Erre az esik még 20%-t ez emelkedik 30-40%-ot, jó munka volt. :)
Az nem lehet, hogy ezt azért kozmetikázzák meg egy kicsit, hogy a közgyűlésen ne tépjék szét őket? Pl 100 Ft-os árfolyamnál mindjárt örömtelibb lenne a hangulat.
én semmit sem látok; ide már bármi bemagyarázható; mindegyik elméletnek lenne értelme; de míg nem tudjuk mi lesz a 25 ft-os névérték sorsa, és ha lesz, akkor hol lesz tőkeemelés, ki milyen mértékben kívánja megtenni, mekkora részesedésért cserébe. 25 ft-on bremer pharma-t venni friss tőkeemelős pénzből felvásárlási ajánlat nélkül nem lehet; hacsak "véletlenül" nem 3-4 ciprusi cég dobja össze rá a lovettát. De a mai hangulatban egy ilyen húzás tovább feszítené a vizsgálatot követelők idegeit... és nem lenne szerencsés még egy lapáttal rádobni a szemétkupacra. :)
Semmi olyat nem látok, amitől optimistának kellene lennem. Te igen?
Még nincs hír úgy tudom, de ilyen meghúzások után szoktak büffenteni valamit, de pássz...
ej, micsoda jókedv van odaát, Sly meg továbbra is pesszimista. Csak azt nem értem, miért mindig a béka feneke alól kell ezt eljátszani. még véletlenül sem félnévértékről.
14-15-e izgalmas lesz, hogy ezeket a meghúzásokat követi-e beöntés. Gyanítom, hogy 14-én 4 óra után lesz rá próbálkozás, és nem kevés mennyiséggel; kíváncsi vagyok hányan fognak berezelni rá. ha netán addig 50 fölé menne, jó eséllyel lehet tovább gyűjteni, ha valóban ez a szándék.
milyen hír jött ki, legutóbb még 33 volt, amikor néztem. Ebből kimaradni bázzz
Hát kíváncsi leszek erre mikor lesz az öntés, mert aki 40 alatt gyűjtögette az egy erős vételi könyvnél hatalmasat tud szórni:(
szerk: ha meg valami jobb hír jön ki(amit kétlek), akkor ismét bennfentes mutyi volt
Veszik, mint a cukrot.
Nem gondoltam volna, hogy ebből lesz még valaha 44.
Te is tudod jól, hogy hol zárta az 50 milcsis shortos a pakkot! Szerintem az gyűjtögette lent.
Eddig kb 20millát keresett mindkét irányban ĐĐĐ
Simán megesz mindenkit ĐĐ
Ha nincs eladó menni kell fentebb...
huh be szép:-))
El fogyott türelem:-))
43 kikapva...
Hihetetlen jól csinálják!
Minden forintot kiszívnak...
Lehet:)
Még az is tetszik, hogy nem vágták limitre se tegnap előtt, se tegnap záráskor, hanem szép ügyesen szépnek mondható forgalommal adják-veszik.
econak szerinted hol az alja..ma egy kis megálló lesz phylben
Továbbra is tartom a nagytulaj elméletemet a Közgyűlésig...
Megy a pakkátadás rendesen az egyik zsebből a másikba!