üdv, nem mert idetolják a sok lét, nagyon kapósak vagyunk:-D
szerk: valaki jól értesült, aki 150-et akar eladni. 965ön...mindjárt felszippantják a longosok a sok kontit:-)
üdv, nem mert idetolják a sok lét, nagyon kapósak vagyunk:-D
szerk: valaki jól értesült, aki 150-et akar eladni. 965ön...mindjárt felszippantják a longosok a sok kontit:-)
üdv
az amcsi költségvetési balhé nem adhat okot az esésre?
Ja, pedig nem is hiszem el, hogy egyáltalán valaha is esni fogunk...hétvégére kiszállok az egészből:-)
Mindig van egy plusz hsz-em ami szembe jut, hogy kihagytam, most sincs másként:
Megnézhetjük a 2009óta tartó bika piacot, emelkedő trendet, aminek felét mi oldalazással töltöttük:
http://postimage.org/image/2nk8r1tr8/
A kockákat a zászlószerű, vagy árbócszerű alakzat miatt raktam időtáv miatt, hogy elméletileg belefér abból is a kitörés amiből el is indultunk fel, egyelőre ezt lehet látni elhagytuk a sávot elvileg, ez a hosszú chart alapján mindenkinek van ideje bármikor beszállni az elkövetkezendő időben.
Célár: nem is mondom inkább, elég extrém.
Na most léptem. Sziasztok!
Csilla: Folyamatosan longolnál, mégis mindig shortolsz.
Ricsi: ügyes, az irány neked áll a stratégiádnak.
Üdv.
BUD: olvasod Egont, de nem hiszel neki, fordított fej-vállat én is linkelgettem a hetekben, a rövidebbet, szépek a mai képei, ma megnéztem, egyet értek a fordított fej-vállakkal, ami igazolja a további menetet várhatóan, illetve a zászlókkal azonos lehet.
Nem rajzoltam fel, de a hosszú elméletben a hosszú zászló alakzatom célára lehetne egy elliott 3as pont, amire még jöhet 5ös utána fel, így az is felfele mutat.
Meglep, hogy sáv fölött mindenki megkérdezi most mire megyünk, tudja-e valaki.
Rozsdáskilincs:
egyet értek véleményeiddel, ha még kicsit odacsípnek is az embereknek a poénok.
Látom jó a kedved, maradtál elképzelésednél, apiacot régóta fel várod, meglepetés nem ér, nem ért téged.
Helyes, gratulálok!
Sziasztok.
Nincs időm nézegetni sok mindent, saját chartjaim az alábbit mutatják:
15percesen lehetséges zászló, onnan további fel, ha kivisszük a lobogó tetejét.
http://postimage.org/image/2ngfhg0ro/
Hosszabb napos charton, ezen felüli nagy zászló:
http://postimage.org/image/16giol6x0/
S&P zászló szerű, aminek lobogójában oldalazik szerintem:
http://postimage.org/image/16gxkfbd0/
Shortokat nem nyitogatnék semmiképen, nem is látom értelmét minek nyitni kitörés után.
Ráér, ha elkezd 1-2%kal esni minden index szinten, tetőt nem kell vadászni, főleg kitörés után.
Ezek a gondolataim, esetleges 25fölötti csúcsot is megnézem majd a BATMAN alakzatommal.
2007es leszorítót is kivittük fel, meg a hosszú mozgók is metszeték egymást hetesen is, ami szerintem jó jel fel. Az más kérdés, hogy nekünk kisbüfiknek drága az indexünk, ettől mehet fel (szerintem).
én levárom 670re, vagy 850 alá kicsivel, hogy a shortot dobjam.
oké :-))
hati viszont elemzők szerint kicsit eshetne még...pihennie kell.
no most már Mo topik fiatalok. :)
ezt értem is...de itt van pl. a Széchenyi terv....akartunk pályázni..
de csak 40 % támogatást adnak....
Na most...túl nagy a macera ami ezzel jár, és a kötelezettség amit a nyakadba kell venni.
meg még hitelt is kellett volna felvenni....szóval igy már nem elég jó.
Ráadásul amit gépet mondjuk megvennél rajta, kapsz alig használtat féláron, mert mindenhol döglődik a piac...akkor meg minek pályázni ?
szóval ezzel a büdös életbe nem tudják felpörgetni a gazdaságot...70-80 % ot kellene osztani, úgy már megérné.
Nézd meg az elmúlt 1 évet, elhajtjuk Imf-et para, különadók para, mnyp para, kommunikációból külföldön levont következtetés ezek hülyék. :) Megítélésünk a béka segge alatt volt de még onnan is zuhant egyet, olyan szintekre ahol már tényleg kapitális böszmeség kell tovább zuhanjon. És akkor végre nem kis részben a nagy nemzetközi nyomásra bejelentenek egy homályos megszorító csomagot amiben van egy remény, hogy rendbe szedi a dolgokat hosszú távra fenntarthatóvá teszi. A béka segge alól pedig felfelé volt a könnyebb elmozdulás ezért a piac örömmel ráugrott a témára ennyi. Lesz ez még máshogy is.
Ez, amit mondanak az államháztartási hiányra kb. ilyen dolog :
Megyünk az alagútban..nagyon sötét van, és az alagút is keskeny..egyszer csak fény látszik szemből...sejtjük hogy tán a szembe jövő vonat lámpája az.....már sokan hátraarcot csinálnának, és futnának kifelé az alagútból....mire a kormány embere megszólal mellettünk...semmi gond...csak a fény az alagút végén..mehetünk tovább..semmi baj...
a válasz megnyugtató, a pánik elmarad :-))))
Ez éven 1000milliárdot törlesztünk az IMF-nek ennyi a történet.
Bud államháztartási hiány azért nő ennyire mert volt adócsökkentés aminek ellentételezése részben Mnyp ami ugye később folyik be, és a Széll terv hosszú távon ami ugye év közben alakul a tervek szerint. Ha nincs Széll akkor tökéletesen igazad van, de ettől várják, hogy ez fenntartható lesz, és Vikiék Londonban stb hakniznak ezzel a programmal több részlettel mint itthon, itt is el van az a bizonyos kutya ásva. :)
Az elemzőktől nagyobb hóhányó nemlétezik:D Bármire találnak pillanatok a alatt észerűnektűnő magyarázatot.
Persze előre semmit nemlátnak:-) Tisztelet a kivételnek nagyonritka. De ő is átfogk...rni ha ugykivánja a buxa.
Esés szerintem mág csak akkor lesz, ha villan az atom, valóban elfogyott az olaj, víz, stb... arra az utolsó 3 napra, ami még akkor hátra lesz. :) :(
Hihetetlen.
Sokan mondják nekem, hogy túl pesszimista vagyok és a optimista szemlélet az egészséges, de szerintem mi az utóbbi 2-3 évben megy az minden, csak nem egészséges. Ez egy nagy rózsaszín köd.
Sziasztok!
Tegnap az jutott eszembe, hogy az alapok már nem lesznek itt vagy shortolni fognak mire elfogynak a MNYP-ból befolyó pénzek, tehát őket ez nem zavarja mi marad utána.
OFF
Drága vezérünk Viktor ÚR csupa nagybetüvel:-) Önmagát nemkimélve reggeltől estig azon dolgozik hogy jobbá tegye a magyarok sorsát. Megmonta véget vet a régi világnak:-)