Hát Bud nincs mit tenni, itt a long a nyerő az idén is...látod megjöttek a vevők, övék a terep.
Hát Bud nincs mit tenni, itt a long a nyerő az idén is...látod megjöttek a vevők, övék a terep.
Én is a shortot keresem,de ahogy Oti kicsit lazít úgy veszi át az emelkedést Molly....forgalom most is erős,de ahogy az aljvadászat úgy a tetővadászat is veszélyes :D
szívás ez a mai nap megint..a francba. én meg itt ülök a gép előtt és eszek és nézem, hogy fogy a számla..és bámulok, meg gondolkodok, hogy mi legyen?
én csak 670en nyitottam shortot megint. a 817 után:-)
600ról meg lemaradtam, ott zárhattam volna.
Én szerencsére csak longokat zártam, 770-en és 670-en, 570-en álltam shortnyitásra. De én is újranyitottam egy részét 930-on :D
Egyre jár az agyunk :))
engem is bosszant...
920 magasságában zártam az elfuserált shortot...
most meg jönnek a munkanélküliségi adatok..remélem rossz lesz.
Erős OFF
Bing-bang. Hölgyeim és Uraim itt a kapitány beszél, az idő gyönyörű, hőmérséklet kellemes 20C, magasság 25 000 láb és tovább emelkedünk, erőnkhöz mérten. Kellemes repülést. Köszönjük hogy bennünket választottak.:-)
én is folyamatosan erre gondolok....:-) nem is tudom, hogy május előtt érdemes-e shortolni:-) csak azt nem tudom, hogy mikor zártam ma, miért nem longoltam be:-(
Még tartom...bár felmerül hogy minek :D
basszus, a második shortot megint zárni kellett volna...kár, hogy nem tudok most 100%ig itt lenni:(
opps, de kínos erre visszaérni :)
Csak szólok, ez a kamatemelés, és a következő is már be van árazva, a kommentár számít majd, várható-e azután is emelés.
ja, 20 perc volt az egész...de most aztán már irány felfelé..még sosem emelkedtünk :D
ja, 20 perc volt az egész...de most aztán már irány felfelé..még sosem emelkedtünk :D