Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#371603 archenius Előzmény: #371562

Nem ment új csúcsra, nagyon dinamikus volt ez a beleadás, nem csak olyan oldalazós lecsorgás, mint szokott lenni egy korrekció. Meglátjuk meddig jön vissza, stopot leraktam 1,4475-re (+26 pip).

EURUSD-ben elindult egy …

#371560 archenius

EURUSD-ben elindult egy kis profitrealizálás. Shortolom 1,4501-től. :)

Re: _______________________

#369497 Mancs Előzmény: #369478

Sztem is így van. De a 13:46-os pf-es cikkben látható a grafikon az euró elmúlt 10 évi alapkamatváltozásáról, és ez alapján egyértelműnek tűnik, hogy egy hosszabb kamatemelési ciklus kezdődött el, amelynek a mai lépés az első lépcsőfoka.

Re: _______________________

#369478 forexmaniac Előzmény: #369420

csak visszajön hogy a pullbackesek is be tudjanak szállni a jóba:)

viszont ha mégsem emelnek kamat akkor sztem nagyon be fog szakadni, és sztem akkor is beszakad ha Trichet azt nyilatkozza hogy nem lesz szükség további kamatemelésre, viszont ha tényleg egész évben folyamatosan emelni kell a kamatot akkor folytatódik az 1,6 beárazása, na ennyit a jóslásokról:D

#369420 Mancs

EURUSD: meg sem várja a mai várható kamatemelést, máris esik?

Re: jpy

#369234 _pda_ Előzmény: #368845

milyen TF-en, és milyen szignálra nyitottad be a usdjpy-t?

csak "szakmai" érdeklődés :)

#369217 ikszf Előzmény: #368845

Audjpy megcsinálta a tankönyvi áttörést a két ellenálláson. Ahogy kell, izomból.

1500 pipes szinte egyirányú mozgás után hosszúban bullossá vált :))

Annyira hihetetlen.

#368845 -sabe Előzmény: #368745

Ó, sikerült GPBJPY-ben még egy kört fognom és USDJPY-be 0.5 lottal tegnap este belenyúlni, nem panaszkodom :)

audjpy csak nem bír magá…

#367845 ikszf

audjpy csak nem bír magával, ismét felfelé indult, de szerintem itt a korábbi lokális csúcson (hetes 61,8-as fibon) jön neki egy ki pihenő, de csak arra lesz elég, hogy a beragadt shortok kiszálljanak, visszatesztelje a kitörést, és irány újból észak.

Egyébként ha itt valaki rsi-re hagyatkozott volna, akkor még H4-en is 500 pipet rallizott 70-es rsi után :)

EUR/USD

#367794 Profit

Mit gondoltok az EUR/USD párról?

Szerintetek jövő héten hogy fog alakulni?