Ha megnézed a kötéslistát, nem úgy néz ki.
Ha megnézed a kötéslistát, nem úgy néz ki.
370k-s vétel, ez se kisbüfi volt.
4 millió darab papír fordult eddig meg ma.
Nem is oly rég BCS még mennyire örült ezeknek az intézményi befektetőknek. Persze ahol nem jönnek az eredmények, oda a befektetésre szánt lóvé se fog menni.
Csak azt nem tudom, mi a fenére lesz ez meghúzva majd egyszer a jövőben ismét. Mobiltendert ki lehet lőni lassan, ennek lehetett volna ilyen hatása, de más nagy durranást nem tudok elképzelni, ami megmozgathatná.
túl sok pf-es fórumos írást olvasnak a brokik :)
http://www.portfolio.hu/vallalatok/szabadesesben_az_econet_hol_lesz_a_megallo_2.147723.html
"Pletykák a piacon
Az econet.hu mai tetemes esése kapcsán napvilágot láttak egyes pletykák is a piacon, az általunk megkérdezett brókerek elmondása szerint az a hír terjeng, hogy a cégnél tulajdonosi átrendeződések várhatók. Egyesek kiemelték, hogy a lejtmenet elsődlegesen annak tudható be, hogy az eladói oldalon intézményi befektetők is megjelentek. "
Meglepne, ha zárás után nem lenne közlemény a tulajdonosi részek további változásáról.
Főnök! Nem akarsz készíteni egy új interjút ezzel a kamugéppel? Lenne pár kérdésem az elmúlt 2 hét tükrében hozzá.
ahol a kicsik vanna veszik, többi adja... remek jel.
"a multkori eladók még mindig adják.. mkb, equilor.. és már az ipo is meg az rb is szórja, ami végleges kiszállást sejtet.... erste meg cib viszont kezdi visszavenni, amit fentebb eldobáltak... kbc még mindig veszi, lehet ő lesz jól kitömve?!"
Ha ilyen eszetlen ütemben fogják szórni tovább, akkor könnyen bemehet 50 alá.
nem jósolok egyelőre. ott az elemzés fent, célár pipa
Szerinted elreccsen az 50 és megy alá? Az azért durva lenne...
mit akartok, 60at kerülgeti megint.. 56 puffer, álom....
Kb. 56 milla mínusz a hatin. Bravo! :)
http://www.portfolio.hu/vallalatok/ujabb_milliok_usztak_el_hataridos_poziciokon.147623.html
Sajnos. :(
Nem vagyok benne biztos, hogy nem nyomják le 50 alá ezek a szarházik.
51-re lehet, beallok tamasztani. :)
Ott lehet szuk stopot rakni.
Úgy néz ki, hogy jövő jelző tranzakció volt.
Rohadjanak meg.
Részvény ECONET.HU TÖRZS HU0000058987 Eladás 400 000 53,0000 53,0000 53,0000 21 200 000
Részvény ECONET.HU TÖRZS HU0000058987 Vétel 400 000 53,0000 53,0000 53,0000 21 200 000
Még mindig nem tudom hova rakni ezt a tranzakciót.
ezt senki sem gyűjti, max pár speki...