Megvolt.
Nincs, de lehetne. Utolsó pillanatban döntöttem 90-körül, hogy nem veszek. Elég egy tolvaj rv a portfólióba:-)
nem vénnek való vidék ez... :D
Vkik megunták, nem tudom mi lehet a háttérben. Lehet az a pszicho, hogy azoknál a kicsiknél ahol névérték emelés volt előbb utóbb visszaállt forintozásra csak a magasabb névértéknél.
Neked is van talán?
jaja, Norbi most vhol örülhet, és minden tisztelet az övé, hogy volt mersze benyelni a bukót, és megóvni magát a további felezéstől. Kérdés, érdemes-e venni egyáltalán? ha nem jönne az összevonás, akkor könnyebb lenne dönteni.
A questornál jók a feltételek napon túli short (long) pozikra.
A questornál jók a feltételek napon túli short (long) pozikra.
JP koma célára itt van lassan.... Norbi jól tette, hogy kiszállt...
60
56 az alja mára...
pár napja vki 53 ft-os otc-s ügyletet linkelt.... úgy tűnik az a célár
Rendesen borítgatnak, nem értem miért olyan sürgős!...
Brutál
Azért remélem, hogy az 500 tartani fog, de ezek után nem vagyok benne biztos.
hűha, ez zuhan mint a kő, 67 -es vételem úgy látom korai volt. Mi történt ezzel ennyire megviselte a részvényeseket a névérték emelés?
nem gyenge
szépen bezúzták, és 60 ft-ig várják páran a további öntést.
50 ft a cél? mármint hamarosan az már 500 ft lesz. ezek után nem csodálkoznék, ha innen már nem lenne az a rally ami legutóbb a rádióra volt. 50-ről 150-re könnyebb, mint 500-ról 1500-ra. ilyen múlt után. max 2 hónap és átfut a felszorzás. vagy még most visszahúzzák vmi kamu hírrel jóval névérték fölé, vagy jöhet a phyl, humet-nutex-es további esés.
jav: no, a 62 kivégezve...
Nem tudom hol olvastad, de nem csökkent, hanem nőtt a nyitott hatik száma.
BÉT-Határidős piac-Nyitott kötésállomány:
2011.04.05.:
Határidő Kontaktus
2011 Április 58
2011 Május 5
2011 Június 740
2011 Szeptember 290
2011 December 10
Összesen: 1103
2011.04.06.:
Határidő Kontaktus
2011 Április 58