remélem hogy holnap valóban lefordul...
Portugáliát menteni kell.
remélem hogy holnap valóban lefordul...
Portugáliát menteni kell.
csak elértük, hogy forduljon a piac. :)
nyugi főnök,lassan beérik én is tartom,nem ugrálok:)short..dolgozok ninc sidőm nézni..álldóan
ez a mai nap drága volt, sajnos a prompt long ma nagyon karcsú volt
Csak szólok (bár már mondtam), én is longban vagyok, első fele 120 körül), másik felét 520-on vettem ma. Bíztam benne, hogy tudom bővíteni 400 ponttal feljebb, de nem ment oda. Hihetetlen, Bud-on kívül minden shortos longol.
Amcsiknak senki nem szólt?
Bux emelkedést illene lereagálniuk 1:1-ben.
Ha ketten állunk egy irányba akkor tuti fordítjuk nem csak buxit hanem az egész világot,jelenleg usákiát megoldottuk úgy tűnik! :D
nekem is megmaradt, ha nem fordul magától, majd fordítom Én :)
24850 alá beálltam longot zárni,hátha húznak rajta záróba,ha nem akkor jön velem tovább...
További szép napot!
450 kt ra nem feltétlen jó ötlet a shortnyitás,persze holnap még bármi lehet,Oti és bux úgy ment át elsőre kemény ellenálláson hogy ilyen csak a mesében van...
meglátjuk...ekkora menetel után másnap szokott lenni egy kis "visszatesz" aztán majd elválik
Több, mint 700 pontos bux emelkedésre kellene korrekció, de lehet abban fog kimerülni, hogy a kt visszatágul "normális" szintre. Aztán uzsgyi tovább felfelé. Vagy ki tudja?
Én meg zárnék egy próba longot, amin fos haszon van alacsony kt miatt... 600asnál nyitottam.
Lehet, hogy valaki jól értesültek a kancsal miniszter terveiről.
Fura, hogy hirtelen minden szuper lett, miközben az MNYP pénzekkel álcázzák a banyát. :)
40 milliárdos forgalomnál tudnak meglepik lenni :D
24.800 on 700 kontraktus dugaszolja el az utat :-)
még adok rá 800 fölött ha megy.
Hali...hír?Minek az,venni kell :D
Sziasztok,
Rég jártam itt, most is csak beköszönni jöttem. Jól látom mennyit ment ma BUX? Van valami hír?
Teljesen függetlenül mozgunk hambiéktól Bud az elmúlt egy hétben,Oti semennyiért nem drága,Molly napi maxon és qva nagy forgalommal mindez...és négyszázas kt.