Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#369081 sbbacsi Előzmény: #369063

Ezt nem értem. Eddig semmi. Hetekig. Most meg semmire (vagyis arra amit mi nem tudunk) hirtelen brutális forgalommal rakéta egy irányba.

Wtf?

#369055 Hathor Előzmény: #369032

Na még egy szóra ehhez a hsz.mhez, addig nem indultam el, hogy nézzétek meg a ásodik chartom végét, meg ezt a képet.

Ezen a képen BATMAN formátumom van, én neveztem el ennek, két füllel, vagy denevér forma, amiből látszik a folytatás ezen a képen.Tehát ezt sem zárom ki.

Herceg talán emlékszik egyszer kiszineztem egy ilyen batman formát fxpros chartomon.

Ezt dollár indexből szedtem most elő:

http://postimage.org/image/18ytshu1w/

#369047 Hibaz Előzmény: #369032

Először várjuk meg,hogy mit csinál a Bux,itt közel a Hetes sávtetőnél......

21500-24500

#369040 Hathor Előzmény: #369032

Holnapra számomra fontos az államháztartási hiányról szoló adat, illetve az EKB 0.25%os kamatemelésére mit lépnek.

Kínában idén másodszorra kamatot emeltek, múltkor másnap volt bedöntés rá.

Látok a kép szerint zászlót, látom a kitörést.. minden jó fel.

most akadtunk kb a 2007es leszorítóba ennek átvitele, fölötte maradása is nyitott kérdés.

És még 26Ks csúcs legyőzése is ott van, de hozzáteszem szép felfele minden. Sáv magasságával is számolok fel, de akkor is belefér az ember.

Üdv, mennem is kell a kórházba.

#369004 Csilla76 Előzmény: #369002

igen a múlt hét nagyon szívatós volt, mert nem volt irány. de most van, csak váratlanul ért mindenkit, hogy ennyire:-)

#369002 Waszeitung Előzmény: #369001

23550 magasságában zártam a hatilongokat múlt héten mert nem bírtunk emelkedni...bár esni sem.

#369001 sbbacsi Előzmény: #368976

Nincs gond, nem az első eset. :)

Na jó, van gond, mert szar érzés. :))

Csak bosszant, mert 1 hétig a longgal szemeztem, de abban sem hittem. Aztán lassan csak felszenvedte magát kicsit, ott meg már nem akartam nyitni. Főleg, miután megállt és itt 24100 körül szenvedett pár napot és már visszafordulni látszott.