Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: nincs cím

#368829 Waszeitung Előzmény: #368824

Szándékosan felejtettem ki :D Az általam említett 3papír ami ténylegesen át tudja mozgatni buxit,telefonosnak relatív kicsi a súlya...

A shortosokra már régóta rossz idő van,de némileg rohamlépésben haladunk,kell kori is,még ha a forgalom erősíti a kitörést (ami még nincs megerősítve).

#368828 Rozsdáskilincs Előzmény: #368824

Ja még csk annyit hogy a kicsiricsit nagyon kell sasolni kényes szintnél pihizik. Ha ez megesne akkor már mind a 4 blue egyirányban.

#368824 Rozsdáskilincs Előzmény: #368810

Longoló. Én ilyen messze nemlátok hogy meddig meg onnan vissza addig:-)

A buxi kitörés miatt irtam. Kifelejtetted a sánta matyi is sántikál felfele ha csatlakozik a menethez csunya világ jöhet a shortosokra.

#368810 Waszeitung Előzmény: #368802

Kendnek milyen pozija van? Én szívesen hallanám bővebben hogy mit gondol a piacról,meddig várja,honnan gondolja a korit és társai...

Csártokat nézve Bux most tört ki (bár ezt meg kellene erősítenie),Otinak 6100 elllenállás,Mollynak szabad a pálya,Rg-nek is csak neki vannak problémái felfelé...

Herci lassan aktuális lenne egy nyú elemzés mert új nap,új szintek....mily meglepő,felfelé! :D

Ez a félezer pontos kt nem túl szívdöglesztő!

Nemárt ujra átnézni a cs…

#368802 Rozsdáskilincs

Nemárt ujra átnézni a csartokat. Abból nemlehet baj. Megeshet hogy csak ezutjön a vételi kedv java

#368798 Benjoe Előzmény: #368792

Akkor élő, amit az elemzésben írtál, és nem nagyobb beszakadást vársz, hanem egészségesebb korrekciót? Vagy a holnapi adattól lehet, hogy egészségtelenné válik a korrekció?

#368786 pepe01 Előzmény: #368779

Vegyetek inkább Plotinus-t!:)

Amíg hetesen nem zár OTP 6000 felé addig tuti nem veszek bele.

#368776 Waszeitung Előzmény: #368772

Buxban 23850 magassága kemény dejó,eddig duplacsúcsos a történet...felette nagy tér lehet,bár tele vagyok ezzel kapcsolatban kérdőjellel.

#368772 BudFox Előzmény: #368762

hát ez nemigen akar esni ma sem...remélem nem az lesz mint tavaly hogy elmegy 26.000 ig.

Urak! Mi van a tegnap ny…

#368758 Benjoe

Urak! Mi van a tegnap nyitott shortokkal? Remélem a stoppot nem ugrotta át?

Urak! Mi van a tegnap ny…

#368757 Benjoe

Urak! Mi van a tegnap nyitott shortokkal? Remélem a stoppot nem ugrotta át?

#368636 Ricsi Előzmény: #368628

Ha te tudod, mi jön ki csütörtökön, akkor más is. Ha menni akarnak, leütik kicsit, sok embertől elveszik a longot, és mennek tovább.