Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#369709 Csokigyáros Előzmény: #369670

A svájci és a magyar gazdaság állapotáról leírtakkal teljes mértékben egyetértek, de ne azonosítsd vele a nemzeti valutát... bár te tudod, ahogy szeretnéd... a túl erős chf nem jó a svájci gazdaságnak! mint ahogy az erős jpy sem volt jó a japóknak... a gazdaságot is visszafogja egy idő után... szóval nem a magyar és a svájci gazdaságot tükrözi a hufchf pár... ha azt tenné, nem itt lenne a helye...

#369708 Csokigyáros Előzmény: #369670

A svájci és a magyar gazdaság állapotáról leírtakkal teljes mértékben egyetértek, de ne azonosítsd vele a nemzeti valutát... bár te tudod, ahogy szeretnéd... a túl erős chf nem jó a svájci gazdaságnak! mint ahogy az erős jpy sem volt jó a japóknak... a gazdaságot is visszafogja egy idő után... szóval nem a magyar és a svájci gazdaságot tükrözi a hufchf pár... ha azt tenné, nem itt lenne a helye...

#369670 Euroman Előzmény: #369558

a svájciaknak mindegy....remek ország, kiváló adottságokkal, szuper településekkel, üdülőhelyekkel: lugano, locarno, luzern, zürich, genf, montreux, lausanne, bern, st. moritz, via mala..és még sorolhatnám....több alkalommal bejártam, egyik kedvenc országom....az iparuk is jó, az óráikat, csokoládéikat is imádom és még biztos van egy sor remek termékük....kicsi zárt társadalom, remek valutával, még a bevándorlók is normálisan viselkednek (rengeteg volt jugoszlávval találkoztam)....szóval hajrá chf....ez a valuta megalapozottan erős, nem kell neki phing kálmán terv....

#369558 Csokigyáros Előzmény: #369551

és a svájciaknak jó az ha erős a chf? mert szerintem nem... egyik gazdaságnak sem jó az erős nemzeti valuta, ha exportorientált... csak más tud érte tenni... mi nem... de erről már kifejtettem régebben a véleményemet... mindenesetre egy nemzeti valuta erőssége nem minősíti a gazdaság állapotát... sőt...

#369551 Euroman Előzmény: #369537

szégyen lenne, ha ezek a szép, kemény valutákat így lenéznénk, hogy csak ennyi klopapírt érnének....különösen a chf, ami mögött a világ egyik legstabilabb gazdasága áll.

#369548 Euroman Előzmény: #369537

remélem shelby jóslata jön be, sőt azt még túl is teljesíthetnénk huf gyengülésben.....

#369537 Csokigyáros Előzmény: #369443

euro----260

chf-----195

usd----180

első körben :)

az ok. hogy így látod, de hogy az usd-t erősödni véled??? ez nekem nem áll össze... szép napot.

#369443 fordgtshelby5000 Előzmény: #369438

ÉN ameddig első körben látom őket....csak vélemény.....de remélem innen tovább fel északra!!!

-euro---272.40

--chf--206

--usd--196-80.......a mai állás szerint!

Re: a mi forintunk :)

#369303 fordgtshelby5000 Előzmény: #369289

http://hirszerzo.hu/profit/20110406_piac_optimizmus#rss

itt egy újabb gyöngyszem...a legutolsó bekezdés a lényeg-szerintem !

Tudom-nincs helye a fundának----de közgazdaként látom ,amit látok.A bux-ha a markersem nem csal-ma tetőzött-és nagy űr várja lent----persze lehet usd-huf rsi 28 alatt....sőt lehet 16 is-mint a yen pároknál volt...a csuzli ott is jól kilött----aud-yen....rsi 77-nél!!!!!!---hát!!!!!itt sem lesz másként---persze szvsz sz!......na megyek kocsikázni---megtettem a tétjeimet és csak nulla körüli cci-nél óhajtok realizálni....de ha nagyon rossz lesz a hangulat megvárom a +++-100-t cci-nél naposon------elvégre majd szeretnék magasról még ft-longot-azaz swapot is nyitni nem is olyan távoli jövőben !

SELL MIN MAY AND GO AWAY------ez a véleményem !

#369296 Hathor Előzmény: #368990

szia,

sajnos nekem is vacakolt az oldal, meg nem is voltam utána.

http://postimage.org/image/1fy94s8ro/

ezt a chartomat akartam berakni, amelyik sávból kilépett akkor az árfolyam, ma visszamászott a csökkenő csatornába.

Jövőképet most nem mondanék, mert fogom tudni figyelni úgy mint eddig, elfoglaltságom miatt.

A kép amit beraktam friss, pár perces

#369293 Euroman Előzmény: #369289

köszi a biztatást....az eddigi bukót elég jól fedezte a tőzsde, pláne a tegnapi nap.....chf hál Istennek visszajött 200 alól, kicsit paráztam, mikor láttam tegnap reggel....

#369289 fordgtshelby5000 Előzmény: #368683

http://www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/eurozona-hiaba-minden-tovabb-dolhet-a-domino-345416

Ne izgulj-lassan , de indul a mandula....a chartok már mutatják-a hírek meg majd jönnek utólag.Egyszer fent-másszor lent......a tetőről is le kell egyszer menni-mert a cserepek elrepednek-----a pincéből meg fel kell jönni a talajvízbetőrés vagy az erjedő must co2-je miatt....és ne feledjük----amit Getlemanus is belinkelt-----az én mottóm most a ft-szemszögéből:OLY SOKÁIG VOLTUNK LENT ..NEM IS TUDJUK MILYEN FENT+++++--DE MAJD NEMSOKÁRA -SZERINTEM-ÉS REMÉLEM IS-megtudjuk !

#368990 Kriszti@n Előzmény: #368756

én meg reggel óta nem tudok belépni az oldalra....mindenesetre a ft szépen kitart még csak kicsit sem áll szándékában korrekciózni...140en vettem certit most 80 :(( casben 268-ért attól nem félek ,de a certi igen kellemetlenül érint...

megyünk 260 alá???