Kíváncsi leszek, hogy mikor csütörtökön kijön a 100%-os államháztartási hiány mit fognak szólni hozzá az elemzők?!
Tudom kiadták mindenkinek a jelmondatot a Manyupos pénzből mindenre telik:)
Kíváncsi leszek, hogy mikor csütörtökön kijön a 100%-os államháztartási hiány mit fognak szólni hozzá az elemzők?!
Tudom kiadták mindenkinek a jelmondatot a Manyupos pénzből mindenre telik:)
Nekem otim még van, az termel, a telko longomról ne beszéljünk :D
+1% feletti Dow zárónál long,-1% alattinál short,reggeli futiktól függően még változhat a pozi! :D Otit mocsokul vették,Rg-t levágták támaszra (talán pattan?),Molly megpihent de csúcson van...no meglássuk,egyébként vettem kis némi hatit ha már a short nem ment,remélem nem én fordítom a piacot! :D
Köszi Bud!
De mocsok vagy :)
Én spec longban vagyok, eladtam reggel 24100 alatt valahol, aztán 110-en visszavettem a dupláját. Ha még megy, akkor már megérte.
Egon felhívta a figyelmemet egy momentumra: Csütörtökön kijön a márciusi államháztartási adat. Erre az adatra longot nem alapoznék... :)
http://postimage.org/image/341i1mw90/
BUX 23 600 kalandok
Látom vannak még hibátlan tréderek,én csak holnap,nyitás után írom a pozim :D
Mi kis hatink hol zárt?Abból lehet megtudom mim van...
a nagy hűhó ellenére sem sikerült 23.600 fölé zárni, ami fontos ellenállás...csak "fölészúrt"..lehet ráfogni..
talán..talán...lesz holnapra egy kis esés..de nagyon tépni akarják..forint miatt volt szerintem..264 -en áll.
Akkor legalabb nem vagyok egyedül. Longzaras 24240-nel, shortnyitas 255-röl. Lassuk a holnapot.
shortban 250ről
23600 as buxot nem nagyon tudjuk elhagyni...
Longosok ma csak kipofozták a shortosokat az arénából:-)
Kiütjük a tegnapi maxot is.
Longosok ma csak kipofozták a shortosokat az arénából:-)
Még a végén napi maxon zárunk.
Bud én nemlátok semilyen időbontásban short belépőt. Persze mindannyian mást látunk ha ránézünk valamire. Eljön majd a shortosok ideje is.
Bud én nemlátok semilyen időbontásban short belépőt. Persze mindannyian mást látunk ha ránézünk valamire. Eljön majd a shortosok ideje is.
Na az eltarthat egy darabig.
Mármint a tanulással járó xarérzés. Kitartás:-)