Tetszik ez a papíros, kicsit bővítettem is 925-ön.
(persze ez mind csak játékadag, az íze kedvéért)
950 fölött továbbra is vennék még...
Zsiga letépte láncát...
Gratulálok a benne ülőknek. :)
Legyünk optimisták azt mondom. :) Tetszenek az utóbbi idők bejelentései, az, hogy dolgoznak a cégen. Aztán ez mire lesz elég árfolyamban majd kiderül.
Igazándiból én is 950 fölött terveztem, csak ugye a mohóság és türelmetlenség... :-)
(ha átviszi, bővítenék)
ez a 910-950-es pálya kemény lehet , a jegyzők miatt itt vannak kb pénzüknél. Bár biztos sokan eladták a lejtmenetben. Meglátjuk.
Ma is volt egy 30 k-s könyvön kívül ha jól láttam még reggel. Elég jó forgalma volt, 850-en is járt megmozgatták rendesen.
nem figyeltem könyvet, gondolom ez is könyvön kívül lehetett. Volt 750-800 között kb 1,5 millió db ami így gazdát cserélt nagyobb csomagokban. Akkor arra tippeltem Brókernet kezdte el a 10%-os részesedést megvenni, de bejelentés nem jött így csak tipp. Reggel is volt egy nagyobb 4x k tétel azt sem tudom könyvben lehetett e.
El kell mennem jövő héten folyt köv. :)
Egy gyenge 100k-s pakk. Ez átkötés volt vagy piaci vétel?
Vették valakik. :)
Kezd benne kialakulni egy normális kereskedés mintha már nagyobb szereplők is jelen lennének benne. Legalábbis volt elmúlt 2 hétben néhány nagyobb vétel eladás benne. Forgalom is kezd kereskedésre hasonlítani utóbbi időkben.
900 úgy látszik egyelőre megfogta. Beáll talán eddigiekhez képes egy 100-al feljebb sávozni egy darabig. Nem írom hová várnám minimum idén mert akkor tuti visszaesik 2 napon belül minimum 700-ra. :)
Ezzel meg mi történt???
Beígérte jó kormányunk, hogy az összes manyup pénzből ilyet fognak venni?
Közel a bevezetési ár ez itt kemény terep lehet, szvsz innen könnyen nem fog tovább menni, hacsak valakik nagyon nagy tételt nem akarnak gyorsan venni.
éhesek a finom cig húsra úgy tűnik. Tartsák meg jó szokásukat :)
Feljött ide 850-900 közé, bár így teljesülne minden kívánságom.
Azon azért elgondolkoztam ha ez a pakkom 600 környékéről lenne. :)
Hamarosan bekerül "A" kategóriába miután auditálják 2010-es mérleget az a feltétel hiányzik még.
Meglátjuk nagyok mit akarnak vele kezdeni, talán lassan javul majd a megítélése bevezetéskori balhék után.
Nagy hullámzásokra számítok még benne
Hát talán az első v max a 2. ker napján volt ilyen magasan az árfolyama.