Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Re: nincs cím

#369250 matgab Előzmény: #369226

mekkorát fogok holnap röhögni, ha azok akik ma ekkora lendülettel vették az OTP-t dupla akkora lendülettel fogják adni! :-)

Re: 101 East - Learning liberty

#369208 hosszhuszár Előzmény: #368228

Nézegettem, már Én is, van valami alap, ami most idult...ha jól emlékszem, az elmúlt pár hónapban 300%-ot ment.

Holnap beteszem az alapot....

Szerk.

Az urán készleteik, áééítólag valami bődületesek...

#368722 banyaiz Előzmény: #368239

Elképzelhető, mongolokról kb az a kép van bennem jurtában laknak a pusztában , nomád életmód. Jó horgászvizek is vannak arra, láttam egyszer egy filmet. :) Szóval innen lehet növekedni. Érdekelne egy kereskedési nap ott milyen ingadozások lehetnek :)

#368239 ikszf Előzmény: #368228

lol, de tetszik a magyarázat, hogy még csak most kezdődik (birkák, most vegyetek :) )

"Csütörtöki beadványában…

#367276 RemegoKez

"Csütörtöki beadványában a Microsoft azt kifogásolja, hogy a Google "lépések sorával" igazságtalanul korlátozza a piaci versenyt. Érvelésük szerint a Google megakadályozza, hogy más keresőmotorok hozzáférhessenek a Youtube videó megosztó portálon lévő tartalom pontos adataihoz és a könyvkiadóktól átvett tartalmakhoz. "

Ez pár éve még mintha fordítva lett volna, csak ott a YouTube helyett a Windows volt..... :-)

"Kissebségbe került a fe…

#365849 RemegoKez

"Kissebségbe került a fehér bőrű lakosság az Egyesült Államok legnépesebb városában és vonzáskörzetében: a 2010-es népszámlálás szerint a 19 milliós New York-i metropoliszban csupán a polgárok 49,6 százaléka rendelkezik európai gyökerekkel. "

fn.hu