Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: Jenő bá-nak Jenőtől :)

#368771 zeeh_ Előzmény: #368768

Kellett volna venni 32-33 körül, egy felpattanás simán benne volt.

Re: nincs cím

#368331 Higins79 Előzmény: #368082

mozoghatna egy picit. Zoli legutóbbi 100Kja rádöbentet h pâr milával meg lehetne mozgatni

#368082 kosami Előzmény: #368076

Én felhívtam őket és ugyan ezt mondták.(KBC)

A pf-n pedig meg vannak győződve róla hogy kell zároltatni.

#368076 Johny King Előzmény: #367999

Ajánlom az Equitas-nál lévők figyelmébe a következőket!

Tisztelt XY!

Nem kell zároltatni az értékpapírokat, elég a tulajdonosi igazolás is, melyet mi a Keler felé igazolunk, így informálva az adott céget is, jelen esetben a Phylaxiát.

Tisztelettel:

Korocz András

ügyfélszolgálati munkatárs

KBC EQUITAS Zrt.

1051 Budapest

Roosevelt tér 7-8.

#367999 Johny King Előzmény: #367939

Most kaptam egy e-mailt az Equitas-tól, hogy április 12-én vehetem át a tulajdonosi igazolásomat...

#367939 Johny King Előzmény: #367819

Az előző évekkel ellentétben, most tulajdonosi igazolást kértem az Equitas-tól!

Kíváncsi vagyok, hogy jó lesz-e így?

#367819 Zotya32 Előzmény: #367815

Elhiszem.

Amit nem értek, ha vki tavaly február óta veszi a papírt, az hogy nincs benne a részvénykönyvben, ha tavaly áprilisi közgyűlés előtt készült megfeleltetés a kelertől. Kezemben volt, láttam a dátumot is rajat. Átláthatatlan 20kg pakk.

#367815 Sly-- Előzmény: #367804

Én tavaly is írtam, hogy nem kell zároltatni, azt is, hogy nekem tavaly se volt zárolva, mégis szavaztam.

Hogy nem értetek vagy nem hiszitek el nekem, arról nem tehetek. Ott a törvény is, elég világos. Hogy az adott brokicég éppen mit cselekszik a törvény ismeretének híján, arról se tehetek. Mindenki harcolja ki magának, hogy ne legyen zárolva, mert nem kell zárolni!

#367807 Elcamino65 Előzmény: #367804

Ez az. Idáig mindig írták,hogy zároltatni kell. Ellentétben most pont azt emelték ki,hogy átlehet ruházni másra a tulajdoni jogokat 14-e után.

NEKEM EZ RÖGTÖN SZEMET SZÚRT,MOST AZÉRT JELEZTEM,MERT IDÁIG NEM BESZÉLTETEK ERRŐL A LEHETŐSÉGTŐL.

Sajnos mint mindig,most is a lehető legjobban meg akarnak zavarni és téveszteni minket.

És a másik.

A legutolsó megnyílvánulása is hazugság volt,mert az év első nagyedévében nem csinálták meg a közös céget az Olasszal.

#367804 Zotya32 Előzmény: #367802

Tehát 2 hét múlva pénteken öntike lesz?

Nem értem ezt az egészet. Pár éve zároltatni kellett, mennyivel jobb volt az. Most meg csak a kavarás van.

#367802 Elcamino65 Előzmény: #367797

Zotya !

Olvasd el a meghívó utolsó mondatait.

ÉRDEKES !!!!!!!!!!!

14-e után eladhatod attól még szavazhatsz,mert a könyv lezárásakor te szerepeltél a könyvben.

Ők írták,hogy átruházhatod másnak.

#367798 macika Előzmény: #367793

jav

hogy kerülhetsz be a könyve?

az értékpapír-számlavezetőnek kell elküldenie az igazolást a tyúkszarba

egyébként részvényesi megfeleltetést is illett volna kérni péter rablónak a közgyűlésre