Kellett volna venni 32-33 körül, egy felpattanás simán benne volt.
Kellett volna venni 32-33 körül, egy felpattanás simán benne volt.
ébresztő
tyúklázadás van!
némi bennfentes segédlettel!
http://www.pszaf.hu/bal_menu/hatarozatok/tokepiaci_hatarozatok/PP-III-B-152-2010.html
milyen papírban?
a név alapjén humi vagy phyre tippeltem volna
jakob megjelent a phyl topikban.ömteni akar vagy venni?
mozoghatna egy picit. Zoli legutóbbi 100Kja rádöbentet h pâr milával meg lehetne mozgatni
Én felhívtam őket és ugyan ezt mondták.(KBC)
A pf-n pedig meg vannak győződve róla hogy kell zároltatni.
Ajánlom az Equitas-nál lévők figyelmébe a következőket!
Tisztelt XY!
Nem kell zároltatni az értékpapírokat, elég a tulajdonosi igazolás is, melyet mi a Keler felé igazolunk, így informálva az adott céget is, jelen esetben a Phylaxiát.
Tisztelettel:
Korocz András
ügyfélszolgálati munkatárs
KBC EQUITAS Zrt.
1051 Budapest
Roosevelt tér 7-8.
Most kaptam egy e-mailt az Equitas-tól, hogy április 12-én vehetem át a tulajdonosi igazolásomat...
Az előző évekkel ellentétben, most tulajdonosi igazolást kértem az Equitas-tól!
Kíváncsi vagyok, hogy jó lesz-e így?
Elhiszem.
Amit nem értek, ha vki tavaly február óta veszi a papírt, az hogy nincs benne a részvénykönyvben, ha tavaly áprilisi közgyűlés előtt készült megfeleltetés a kelertől. Kezemben volt, láttam a dátumot is rajat. Átláthatatlan 20kg pakk.
Én tavaly is írtam, hogy nem kell zároltatni, azt is, hogy nekem tavaly se volt zárolva, mégis szavaztam.
Hogy nem értetek vagy nem hiszitek el nekem, arról nem tehetek. Ott a törvény is, elég világos. Hogy az adott brokicég éppen mit cselekszik a törvény ismeretének híján, arról se tehetek. Mindenki harcolja ki magának, hogy ne legyen zárolva, mert nem kell zárolni!
Ez az. Idáig mindig írták,hogy zároltatni kell. Ellentétben most pont azt emelték ki,hogy átlehet ruházni másra a tulajdoni jogokat 14-e után.
NEKEM EZ RÖGTÖN SZEMET SZÚRT,MOST AZÉRT JELEZTEM,MERT IDÁIG NEM BESZÉLTETEK ERRŐL A LEHETŐSÉGTŐL.
Sajnos mint mindig,most is a lehető legjobban meg akarnak zavarni és téveszteni minket.
És a másik.
A legutolsó megnyílvánulása is hazugság volt,mert az év első nagyedévében nem csinálták meg a közös céget az Olasszal.
Tehát 2 hét múlva pénteken öntike lesz?
Nem értem ezt az egészet. Pár éve zároltatni kellett, mennyivel jobb volt az. Most meg csak a kavarás van.
Zotya !
Olvasd el a meghívó utolsó mondatait.
ÉRDEKES !!!!!!!!!!!
14-e után eladhatod attól még szavazhatsz,mert a könyv lezárásakor te szerepeltél a könyvben.
Ők írták,hogy átruházhatod másnak.
közgyűlés megelőző 2 nap van mód beíratni a rvkönyvbe