Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Politika totyik

Re: Zászlócsata a fővárosi közgyűlésben

#369259 Netmaster Előzmény: #369249

Szóval te behódolnál a románoknak, hogy miattuk megváltoztassuk fővárosunk zászlaját? Budapestnek saját történelmi hagyományai miatt lett ez a zászlaja, szégyen a románokkal bárhogyan kapcsolatba hozni.

#369254 Sumér harcos Előzmény: #369247

nekem is ez ugrott be....jól elvannak ....ezért fizetik őket....

kis Tüttő Katikának zászlórúd kell,egyem a pici szivét..... Leisztinger még az élettársa neki?

#369249 matgab Előzmény: #369247

Tényleg furcsa, hogy ezeknek a közszolgáknak havonta milliókat teszünk a zsebébe, azért, hogy itt elmarháskodjanak...

Amúgy régen sem értettem, hogy Bp-nek miért kell külön zászló, azt meg főleg nem , hogy miért román színekből álló...Nekem mindig 1919-et juttatja eszembe...

Kíváncsi lennék , hogy a Románok kizászlóznák-e Bukarestet p-f-z szinű zászlókkal?? Vagy a szerbek Belgárdot?

Re: A képviselőkre nem vonatkozik a 98 százalékos különadó

#368572 Papus_stock Előzmény: #368280

Képviselőnek lenni - főleg mióta nem lehet visszahívni őket - egy 4 éves, határozott idejű munkaszerződés és én vagyok a munkaadó (mint szavazó állampolgár). Megkapják a "tisztességes" havi munkabérüket+költségtérítés+had ne soroljam. Erre még jön ez a kis "apró" is de én azért húzzak a nadrágszíjon még egyet. Lószart Mama !!!

P.

Re: a magyar ciceró :D

#367786 matgab Előzmény: #367761

http://atv.hu/cikk/20110402_hejoszalonta_menekulnek_a_helyiek_megtamadtak_az_atv_hu_tudositojat

"március 23-án gyilkoltak meg egy asszonyt."

AI: "nem lehet megengedni azt, hogy bizonyos csoportok rasszista retorikával félelmet keltsenek és masírozzanak "

"A polgármester szerint ..egyébként a településen rend és fegyelem van"

Tehát az ne...m zavarja az AI-t, hogy elkülöníthető csoportok aljas módon nagy számban követnek el bűncselekményeket védtelen emberek ellen, de masírozni azt ne lehessen!

Valamint a polgármester szerint egyébként -tehát épp nem gyilkolnak meg valakit, vagy gondolom csak kirabolnak valakit, akkor rend és fegyelem van...Azaz, akkor nem masírozik senki??

Jogvédőktől a falvédőre tudnék mászni...

Re: nyilasi tavaly

#366934 pepe01 Előzmény: #366897

Kezét csókolom jelölje már meg a forrást is kérem szépen! :)

Nem vagyok Én Mindent tudó Józsi és nincs időm nyomozni:)

Köszi