Regisztráció Elfelejtett jelszó

Apróhirdetés

Re: apple iphone 3g 16 gb fekete

#367697 GáborGábor Előzmény: #367691

Érdekes, ahogyan két csoportra osztod (gondolom érdeklődési köröd alapján) a könyveket ...

;)

#367691 exmnbs1 Előzmény: #367690

de volt felénk olyan hirdetés azóta, ahol könyvtár ajánlotta hogy elviszik

#367686 pruntyoke Előzmény: #367637

még nem és nem is nagyon foglalkoztam vele..

ez is vadi új..nincs 2 hetes..annyit volt kézbe amíg a szoftverét megfrissíteték..

most már azt is tudom miért olcsóbbak az ennél olcsóbb hasonló iphone telefonok..pontosan azért mert vagy nincs rendes garancia hozzá vagy nem fog rendesen működni a telefon..

én addig nem vettem át a kereskedőtől amíg meg nem frissítette a szoftverét..és nem tudtam kipróbálni, hogy minden működik rajta..vagy 3 órát töltöttem a boltba mielőtt eljöttem..

az én iphone-om is 3gs és szolgáltató független..prímán működik..

média markt-ba is árulták 189 ezerért..ott most a 4g-t lehet már csak kapni..szolgáltató független 240 vagy 250 ezerért..

az egészbe az az átverés mikor szolgáltatótól veszel iphone-t, hogy a havi részletekkel amit a 2 éves hűség alatt fizetsz szinte kifizeted a telefon teljes árát..pluszba rád erőszakolnak egy olyan horror havi díj csomagot amit nem tudsz kihasználni..arról nem is beszélve, ha külföldre mész nem tudsz más szolgáltatótól sim kártyát a telefonodba tenni..ez nálam fontos tényező mert sokat utazom..mindig veszek ilyenkor helyi feltöltős kártyát..sokkal jobban jövök ki.. :))

#367659 hosszhuszár Előzmény: #367641

http://www.vatera.hu/listings/index.php?pt=3&q=hifitorony

Biztos emlékeztek, régen, piacokon, rendezvényeken, a kazetta árusoknál, ( nem mindegyiknél), amin lejátszották a kazettákat, egy böhöm nagy 2 kazettás magnó.

sharp, volt azt tudom, de a típus számát nem, akkora volt, mint egy fél ajtó, kb.

Na ilyet keresek, ha esetleg tudna valaki, valahol.

Köszi.

#367655 Hathor Előzmény: #367647

Akkor megveszem Gáborét :)

ha ocsóért adja, legalább olyan olcsón, amennyire lakást szeretett volna venni

,-)

#367652 matgab Előzmény: #367636

Gyakorlatilag tökéletes állapotban vannak. Kicsomagolok mindent (költözködés), összeírom és tájékoztatlak titeket, hogy mi van készleten.

#367640 hosszhuszár Előzmény: #367636

Vaterán vettem, mind a két gyereknek...

Már megbántam, azóta dübörög a ház...))

#367637 Hathor Előzmény: #365525

Sikerült eladni a telcsit? Sajna piacon olcsóbban beszerezhető szerintem újonnan.

#367636 Hathor Előzmény: #367110

Műszaki cikk engem is érdekelhet, ha még működik.

Józsi mondta, hogy vett régi hifit bagó áron és tökéletes, valami ilyesmit keresek én is.

Erősítő, FM tuner, Deck.

Írj róla pár szót mi van, mennyiért adod, esetleg képet.

Fontos, hogy jól működjön és ne legyen nagyon leharcolt, akár priviben is.

Thx

#367556 pruntyoke Előzmény: #367110

én is csak a vatera-t ismerem erre a célra..bár be vagyok jelentkezve már évek óta de nem adtam én nem vettem semmit eddig..

ha az általános piaci tendenciákat vesszük figyelembe gondolom venni ott is mindent lehet de eladni semmit..:((

#367110 matgab Előzmény: #365525

Van egy csomó selejtezendő dolgom, amit sajnálok kidobni, mert még akár értékes is (lehet).

Hol lehetne ezektől normálisabb áron megszabadulni?

Műszaki cikkek (Pioneer deck, Pentax fényképező (nem digitális, de tükörreflexes etc.) stb.stb. Vatera?

Könyvek: antikvárium?