Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#366998 Trisz Előzmény: #366794

Miért tulajdonítasz ennek jelentőséget? Ha ő maga lenne TP, akkor mi van? Szvsz pont elég annyit tudni róla, hogy ő zsada. Megváltozna a véleményed bármilyen helyzetről is, ha valaki pl. Andre Kosztolany nick néven fogalmazna meg véleményt?

Re: nincs cím

#366798 Zotya32 Előzmény: #366794

nem tudom;holnap kiderül. Korábban március 31-re mondott vmi hírt... az meg holnap lesz...

majd erre is rákérdezek, hogy ilyen fórumos írásokat hajlandóak-e kinyomoztatni... :)

már minden mindegy... elvetették a sulykot, még akkor is így van, ha tudom, hogy 0 az esélye bármi érdemleges vizsgálódásnak, tiltakozásnak, stb... magyarul így is, úgyis megszívjuk, de legalább tettünk vmit és büszke csövesek lehetünk :)))

"(#193635) Re: SAJTÓ FIG…

#366763 Zotya32

"(#193635) Re: SAJTÓ FIGYELEM!

Értékelés: 0

előzmény (#193622: roberrtto) | válasz erre | Ma, 17:13

Holnapi nap olyan hir kerül napvilágra, ami jelentösen fogja befolyásolni az árfolyamot. Hogy lefelé vagy felfelé azt nem tudom.

zsada"

Ja, holnap bizony; megyek a pszáf-hoz, aztán Károly bá-val, meg egy osztag rendőrrel megyünk a Bocskaira tisztogatni :))

Re: Nyílt levél

#366651 macika Előzmény: #366619

a vezető tisztségviselők megválasztása napirendi pont

ha nem lesz megválasztva péterke, akkor lehet javaslatot tenni az új vezetőre

tehát zoli javaslata ebből a szempontból felesleges volt

mindenesetre jó jelzésértékű

#366625 Sly-- Előzmény: #366595

Persze, hogy visszavettem, 20K-t 32-n és 10K-t 33-on, de már el is adtam az összeset 34-en.

Nyugalomra pedig szerintem semmi ok.

A jogász csaj pedig úgyis elmegy szülni áprilisban és lesz helyette majd lehet egy mégbénább..:-(

#366619 Johny King Előzmény: #366607

Szerintem a jogász csajt kellene picsánrúgni, akik nem vette észre, hogy nincs meg az 1%-os tulajdonrész!!!

Kötelessége lett volna jelezni nektek, mikor átvette!!!

#366607 Zotya32 Előzmény: #366574

Akkor ez van. Hülye voltam, hogy nem néztem meg, eszembe nem jutott, hogy azt feltételezzem, hogy nincs aláírás rajta. :-(

ha ez volt az oka, akkor nyilvánosan bocsánat kérek Tóth úrtól, erre a részre vonatkozóan. De a többi véleményemet fenntartom.

Nem tudom mi a céljuk, de a módszer, ahogyan haladnak a megvalósítás felé nagyon vérlázító.

#366596 Zotya32 Előzmény: #366588

Részvényesi indítvány az alaptőke csökkentése. Ilyet egy normális, ép eszű részvényes nem kér. Ilyet az IT szokott javasolni. Ezek szerint egy 5% alatti részvényes irányítja a holdingot? Hogy van ez?

#366595 Johny King Előzmény: #366588

Tudom, hogy miért akarják leszállítani az alaptőkét!

Jó úton jársz Te is a gondolataiddal, de hiányzik még néhány képkocka belőle!

Őszintén mondom, hogy soha nem voltam még ilyen nyugodt Phylaxia ügyben!

Ettől függetlenül, lehet, hogy elveszítünk mindent, mert neked lesz igazad...

Fogadjunk, hogy ma visszavettél a múltkor eladott pakkodból!:-)))

#366589 BudFox Előzmény: #366573

Wonka írja neked :

mond meg a cég vezetőinek, hogy eszüknél legyenek mit csinálnak, mert ebből tényleg !!! országos ügy lesz. Én komolyabb ügyvéddel beszéltem, azt mondta, hogy Btk. -ból csalás megállna az interjúk miatt, ha "interjút és tőkeemelést össze lehet kapcsolni".

Könyvelőm szerint meg a könyvekben lehet valami difi, ha a piaci értéktől ekkora az eltérés.

üdv. Wonka

#366588 Sly-- Előzmény: #366580

Dehogy lesz. Bejelentve meg pláne nem lesz.

(különben már néhány dolgot lefogadtál itt, valahogy még sosem jött be...)

Nem ám megsértődni !! :-)