Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: Nyílt levél

#366576 Johny King Előzmény: #366573

Hihetetlen, de senkinek nem esik le a pf-en, hogy kinek az érdekében áll a kiegészítő javaslatot megtenni...

#366574 Johny King Előzmény: #366570

A Zolinak Egyedül pont nincs meg az 1%-os tulajdonrésze!

Csak a párja pakkjával együtt éri el az 1%-ot, viszont a levelet, amit belinkeltetek, csak a Zoli írta alá egyedül, ez így pedig kevés!

Magyarul az alapszabályra hivatkozva, nem érte el az 1%-ot!!!

Sajna, de szerintem ez van!!!

#366573 Zotya32 Előzmény: #366570

Miért? Publikus, ha nem írd meg smsben. Ma is itt rohadok ezen az oktatáson. :-(

#366556 Zotya32 Előzmény: #366554

Nem. Mert 3x írtam meg mobilról, gmail server hiba volt. De küldd át nekem és akkor elküldöm neki.

#366548 kosami Előzmény: #366541

Petya már átírta a szöveget :)))

Tisztelt Olvasó!!

A PHYLAXIA mi már1912.-ben a Holdon jártunk Nyrt. elnök-vezérigazgatójaként büszke vagyok furfangos hagyományainkra és arra törekszem, hogy méltó örökösei legyünk az alapítóink elveszettnek hit vagyonának. Társaságunk közel száz éves működése során az innovatív gondolkodást,ami igazán nem jellemzett minket ,a kor tudományos eredményeinek hatékony alkalmazását tekintette vezérelvnek. Erre számtalan vezetőségi gyűlésen nem találtunk rá magyarázatot hogy mit is jelent .Míg korábban kizárólag a kisbefektetőink pénzét herdáltuk el és részvényünk bennfentes kereskedelme jelentette a fő bevételi forrásunkat, ma már a cég eltérő profilú vállalkozások irányításával, működtetésével foglalkozik. A hozzá nem értésünknek köszönhetően, melyet meglepetten tapasztaltunk hogy a portfólióba tartozó cégek jelentős piaci potenciált képviselnek, az állati takarmány előállítása és kereskedelme nagy sikernek örvend ,ulánbátori jak tenyészetek vezetőinek körében. A szajoli gáztározó működtetésétől nem várunk kirobbanó eredményeket .A gumiabroncs kereskedelmünk viszont biztosítja céges autóink és családtagjaink téli-nyári gumi szerelési problémák megoldását az elkövetkező néhány évtizedben. Az alapítók szellemiségét követve ismét jelentős szerepet vállalunk humán készítmények kifejlesztésében is. Kifejlesztetünk egy gyógyszert amire még nincs betegség de azon dolgozunk hogy e problémát a lehető leghamarabb megoldhassuk.

Nyílt levél

#366541 Zotya32

Tisztelt Tóth úr!

Remélem jól érzi magát ezen a héten is, és élvezi a kemény munka gyümölcsét.

Gondolom nem érdekli, hogy sok embert fosztott ki a haverjaival együtt.

Ideje lenne már 1-2 lépésnek.

Mint például Köves János doktor képét levenni a honlapról, törölni a rá vonatkozó hivatkozásokat. Köves doktor öröksége nem lehet a maguk pénzügyi maffiájának a része. Megkérdezném szívesen a leszármazottait, ők ezt hogyan is érzik.

A másik, hogy fejlett országokban ennyi meg nem valósult álom, és hazudozás után egy cégvezető csendben távozik. Örömmel vennénk, ha legkésőbb a közgyűlésen lemondana. Nem kell aggódni, a jelenlévők ettől még megtalálják a kávét és a pogácsát, nem fog senki sem infarktust kapni ettől a hírtől.

Az is külön érdekesség, hogy minden válasz nélkül kukázták egy másik részvényes közgyűlési beadványát.

Ez ügyben, holnap megtesszük a szükséges lépéseket a Felügyeletnél.

További szép napot

Re: nincs cím

#366540 kerikoma Előzmény: #366461

Szia!

Na visszaértem közbe. fogalmam sincs mit csináljak, tényleg tapasztalat, hogy amikor már mindenki kész van akkor lesz valami, de lehet, hogy a kivétel erősíti a szabályt?!

Én a "szerencsésebbek" közé tartozom, a bekerem miatt, majd 10-nél lehet én is anyázni fogok:-)

#366461 Hathor Előzmény: #366453

Meg is van a szünet. Tartod?

Mit lehet ezzel már kezdeni, akinek van?

Nekem nincs, nem is volt, de nem lennének ilyen rossz tapasztalatok vennék a sok anyázós hsz miatt, itt már lehet megint valami emelkedés lassan.

#366456 kerikoma Előzmény: #366454

Igen többször beszéltünk, hogy olyan mintha lenne összefüggés köztük..

Eco szórja phylt, phyl meg ecot:-)