Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Mtelekom részvény

Re: Tanulságos történet

#367119 akpo7 Előzmény: #367098

Az elszorogatassal akkor vigyazni kell, mert annak a tetejen van egy kilato is!

#367107 gentlemanus Előzmény: #367098

Herceg, meddig várnád optimális esetben Mtelt?

Nekem ez a 600 körüli zóna elég nehéz szintnek tűnik átvitel szempontjából.

#367093 akpo7 Előzmény: #365691

A rajzodon levo leszorito alol kezd kimaszni. Vajon meddig jut???

#366299 Vanek Előzmény: #365691

Ez holnap emelkedni fog. Nem sokat, szokás szerint. :) Az usákoknál egész szép zöld az index.

#365248 1naiv Előzmény: #365237

Több mint egy éve ntartottuk a kpcsolatot, többször beszéltünk telefonon és mivel a részvényekkel való kereskedés elég mínuszos volt 2010-ben, gondoltam talán ezzel visszajön az elvesztett pénz vagy legalább egy része. Havi 10% nyereség elérhető a devizával Köves állítása szerint és azt feleztük volna.

#365237 pepe01 Előzmény: #365233

Szia!

Szeretném megkérdezni, hogy milyen ötlettől vezérelve adtál a szavára pénzt?

Két havonta ígérek neked 5%-ot:)

Tanulságos történet

#365233 1naiv

Sziasztok!

Köves Márk Tiborral való kapcsolatomat szeretném leírni tanulságképpen, illetve mindazok figyelmébe ajánlani, akik kapcsolatban állnak vele vagy most szeretnének vele kapcsolatba kerülni (megfontolandó).

2009. év végén kerültem kapcsolatba Kövessel, az árfolyamelemző programjára való előfizetéssel. Egy darabig sikeres is volt a kereskedés, majd egyre mínuszosabb lett a dolog. 2010 szeptemberben Köves felhívott azzal az ötlettel, hogy fizessek be a számlájára (azaz az általa megadott számlára, ami Gergely Mónikáé) 400.000,- Ft-ot, majd ő devizázik és havi 10% nyereség tuti elérhető ezzel. Be is fizettem 2010.09.30-án az összeget a számlára. Ezek után párszor beszéltünk és decemberben mondtam neki (miután egy forintot sem láttam az ígért összegből), hogy kellene a pénz, utalja vissza. Ezután kezdett el hitegetni, hogy FAZ pozija van, amit nem tud zárni, meg beteg, stb. 2010.01.27-én ígérte meg konkrétan, hogy visszafizeti 3 részletbe a pénzemet, amit azóta sem tett meg. Többször küldtem neki e-mailt, sms-t, de nem foglalkozik vele.

Most kénytelen leszek ügyvédhez fordulni, mert nem akarok egy csaló miatt 400.000,- Ft-ot elveszíteni.

Ezek után elgondolkoztató, hogy mekkora „nagy” befektető az ilyen, aki a mások pénzével és nem a saját eszével próbál érvényesülni?

Ha másnak is tartozik Köves, akkor legyen szíves vegye fel velem a kapcsolatot, mert akár együtt is perelhetjük. (naiv0119@freemail.hu)

Aki pedig kapcsolatba szeretne kerülni vele, annak azt tanácsolom, hogy ezek után jól gondolja meg! Én sem feltételeztem ezt róla, de mégis így történt a dolog. Most futhatok a pénzem után!

Re: nincs cím

#365022 akpo7 Előzmény: #365016

Majd ha osszehozott a papir egy matgab fele +10%-ot, akkor kapsz 1 taviratot. :)