80 alá csúszik reggelre, vsz.
80 alá csúszik reggelre, vsz.
Hát ez meg mit csinál már ? Odab@sz rendesen...300 alatt semmi keresnivalója nem lenne...
282,25...
1 forintra... :)
egyáltalán nem biztos....elméletem szerint időben együtt kéne járjanak. Dax-nál ma meglehet, dj-ben is meglehet 1-2 nap alatt.
nem soká... azért ezek odébb vannak még :) 282 viszont kicsit közelebb :))
nem valószínű, hogy átvisszi a 200 naposat. És az emelkedő trendvonal is 282-nél van, ha jól emlékszem. Fibok is. Támaszhegyek. Ezeket ugyan át nem viszi szignifikánsan. Ettől még a topom levadászhatják.
Majd hamarosan zakózik a bux egy méreteset az egész tőzsde légvárral együtt, és vele bukik a huf is, erre mérget veszek. Nincs már sok hátra: 5000-es dax, 9000-es dj közeleg....És a 15300-as bux hati céláram is....
268-as célárral?:)
hát valóban meglepő:)
fejváll van HUFban, 268as célárral, de 200napos 276 magasságában van. Hihetetlen nekem a célár, de Gentlemanus kollága elméletét erősíti.
Nyugtával dicsérd az alvó oroszlánt : ) Nekem legalábbis 4-én számolják el a törlesztőt, bár addig már valsz kitart ekörül a szint körül : )
Korábbi lokális minimum 285,41-en, egyébként a csatornában olyan 282,5 -ig van helye szvsz.
Most annak örüljek inkább, hogy a kölcsönömre kevesebb kamatot kell fizetnem, vagy azért szomorkodjak, mert a shortom amortizál egy kissé...(?)
Jönnek még ide nyugatról kölcsönkérni:)))
Nemzetközi valuta lesz a miénk, ez biztos:))
75ig szerintem, kisebb megállókkal.
Rendben legyen baráti fogadás...:) (ez megtisztelő)
ok, gyerekeim csokijával szemben egy finom Agárdi erdei meggy pálinka?
s akkor 320 a határ... alatta én, felette te nyersz december idusán...
OK?
bocs! :(
Szia rbbj11!
Azt az általad bazi erősnek mondott támaszt, folyamatosan csökkenő csúcsokkal lefelé támadja a huf, ezért biztos vagyok benne, hogy le fogja törni. Ezért van a céláram a támaszok alatt.
Opcionálisan foglalkozom vele: azt jelenti, hogy ha teljesül az áram 270 körül, ott újból értékelést készítek.
fene, most tényleg lehangoltál. :S Ha igazuk lesz, azt sem fogom szeretni, ha meg ismét antinak jók, azt se, mert vághatom ki a pozimat :(
püff neki, kár volt betennem..:)))) én ebbe az irányba állok, már csak ezért is hajlamos vok hinni nekik...)