Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

HUF fórum

Re: huf 266,2

#366171 Euroman Előzmény: #366161

nagyon off, de 350 Ft-os min kenyér árral (jelenlegi árfolyamon átszámítva 267 Ft/kg pékségi kenyeret eszem Ausztriából), 400 Ft-os cukorral (240 Ft/kg Ausztriában), 400 Ft/liter benzinnel....és még ami mindennek elszállt az ára....ezt az szja változás nem kompenzálja....egyre lejjebb süllyedünk, csak most nem a "gyurcsány takarodj" keretében, hanem a fülkeforradalom égisze alatt....

#366161 Euroman Előzmény: #366148

erre elsőként az mondom: ugyan.... másodszor meg azt kérdem, de ne sértődj meg kérlek: fityesz aktivista vagy?...

#366154 ikszf Előzmény: #366148

Amúgy én is szurkolnék neki, most vagy soha alapon, de halom eur-on ülök (fizikai váltás volt).

A stopolódáson és a veszteségen túl sokkal fontosabb, hogy TA alapon, szakmailag is kudarc lenne. (mondjuk audjpy shorttal ugyanígy vagyok, az is kulcsszinten van)

#366148 Hathor Előzmény: #366142

Örüljünk az olcsó devizának kisbüfiként, deviza adósként (én nem vagyok adós).

Exportőröknek nem jó, de volt már nekik 3évig jó, más is járhatna jól.

Nem kell mindig a szétütéseken gondolkodni, nagyon kéne már az ország megerősödése, mert lassan a pincébe jutunk, sőt a mínusz másodikra. Nem virágzik a fogyasztás, a kereskedelem, nem tudom eladni az ingatlanokat, pörgessük fel az országot, a bizalom visszatérésével jöjjenek vissza a befektetők.

#366142 ikszf Előzmény: #366138

Csak arra mondtam, hogy egyszer már kitört egy sokkal nagyobb háromszögből.

Ha tart a lefelé irány, akkor bármikor tudsz neki majd újabb alsó szárat húzni.

Amúgy ne tartson lefelé :)

#366138 Hathor Előzmény: #366131

na az jó lenne, ez is mutatahat le az alá egy kicsit szerintem, ha letörik.

nem lenne rossz, ez arányban lenne a nagy bux kitöréssel.

Legyen így ,-)

hadd fájjon a büfiknek alapon..

#366131 ikszf Előzmény: #365965

Ez a baj a trendvonalakkal, és a háromszögekkel. Mindig be tudsz húzni egy újabbat.

Szvsz semmi értelme. A korábbi sokkal nagyobb háromszögből való kiesés 220 körüli eurhuf-ot mutat.

#365965 Hathor Előzmény: #365828

Múlt héten beraktam talán ide is a chartomat, de hatiba mindenképpen bent volt délután a dojival, annak esetleges fordulójáról a háromszög alján.

Most a várt alapján bent vagyunk a háromszög aljáról visszapattanva a hármszögben, de baromira idegesít, hogy a csapból is az folyik, hogy juj irány a 300HUFos euro innen.

Minek kell előre szaladni, kajáltatni a népet?

napos chartom a háromszöggel:

http://postimage.org/image/1tnqf4tus/

#365828 Kriszti@n Előzmény: #365826

reggel 268on bevásároltam cashben, mellette certivel is tele vagyok.. 8ft erősödést Euroval szemben semmi nem indokol.GBP vásárláson gondolkozom még csak kp.

huf 266,2

#365826 ikszf

Egyelőre fogja a szint, de pattanni kéne róla. Korai beszállók már megérkeztek széllel szemben is, de kemény menet lesz.

Re: nincs cím

#365498 fordgtshelby5000 Előzmény: #365474

Meglátjuk----én most -usd-huf longba tettem a pénzecském.....lehet , hogy a pozim beszél belőlem--eddigi tapasztalatok alapján én legalább egy 195-ös szintre-ez a mnimális elvárásom-való visszapattanást várok-----az indikátoraim alapján-ha nem így lesz az sem gond-----tanultam és a ft-t végleg elfelejtem-----van sok-sok más devizapár ahol otc-n nagyon szépen lehet keresni---megy azokkal tovább a szép -de veszéyes játék !szvsz sz.

#365420 fordgtshelby5000 Előzmény: #362384

A video rovatba belinkeltem egy filmet-ha még nem ismered nézd meg.

Soha sem szabad egy elemzőnek sem hinned-saját partiturát írjál és aszerint is játszál szerintem.Ocsmány összefónodások vannak---egy részét tudjuk is----ahogyan ők is fordulnak , úgy kommentelnek -ennyi !

#365392 fordgtshelby5000 Előzmény: #365390

Nem gond-----lesz itt még pánik és lesz a leírt paritás-a történelem és a tözsde is ismétli önmagát-a hullámok nem hazudnak !