a Ft megint bika... ezt a szar mutyit...
és most mindegy, hogy a torkomnak ugrotok-e vagy sem, mert ez tőlem független, és úgyis ez a véleményük....mellesleg az enyém is..
nagyon off, de 350 Ft-os min kenyér árral (jelenlegi árfolyamon átszámítva 267 Ft/kg pékségi kenyeret eszem Ausztriából), 400 Ft-os cukorral (240 Ft/kg Ausztriában), 400 Ft/liter benzinnel....és még ami mindennek elszállt az ára....ezt az szja változás nem kompenzálja....egyre lejjebb süllyedünk, csak most nem a "gyurcsány takarodj" keretében, hanem a fülkeforradalom égisze alatt....
erre elsőként az mondom: ugyan.... másodszor meg azt kérdem, de ne sértődj meg kérlek: fityesz aktivista vagy?...
Amúgy én is szurkolnék neki, most vagy soha alapon, de halom eur-on ülök (fizikai váltás volt).
A stopolódáson és a veszteségen túl sokkal fontosabb, hogy TA alapon, szakmailag is kudarc lenne. (mondjuk audjpy shorttal ugyanígy vagyok, az is kulcsszinten van)
Örüljünk az olcsó devizának kisbüfiként, deviza adósként (én nem vagyok adós).
Exportőröknek nem jó, de volt már nekik 3évig jó, más is járhatna jól.
Nem kell mindig a szétütéseken gondolkodni, nagyon kéne már az ország megerősödése, mert lassan a pincébe jutunk, sőt a mínusz másodikra. Nem virágzik a fogyasztás, a kereskedelem, nem tudom eladni az ingatlanokat, pörgessük fel az országot, a bizalom visszatérésével jöjjenek vissza a befektetők.
Csak arra mondtam, hogy egyszer már kitört egy sokkal nagyobb háromszögből.
Ha tart a lefelé irány, akkor bármikor tudsz neki majd újabb alsó szárat húzni.
Amúgy ne tartson lefelé :)
na az jó lenne, ez is mutatahat le az alá egy kicsit szerintem, ha letörik.
nem lenne rossz, ez arányban lenne a nagy bux kitöréssel.
Legyen így ,-)
hadd fájjon a büfiknek alapon..
Ez a baj a trendvonalakkal, és a háromszögekkel. Mindig be tudsz húzni egy újabbat.
Szvsz semmi értelme. A korábbi sokkal nagyobb háromszögből való kiesés 220 körüli eurhuf-ot mutat.
Múlt héten beraktam talán ide is a chartomat, de hatiba mindenképpen bent volt délután a dojival, annak esetleges fordulójáról a háromszög alján.
Most a várt alapján bent vagyunk a háromszög aljáról visszapattanva a hármszögben, de baromira idegesít, hogy a csapból is az folyik, hogy juj irány a 300HUFos euro innen.
Minek kell előre szaladni, kajáltatni a népet?
napos chartom a háromszöggel:
reggel 268on bevásároltam cashben, mellette certivel is tele vagyok.. 8ft erősödést Euroval szemben semmi nem indokol.GBP vásárláson gondolkozom még csak kp.
Egyelőre fogja a szint, de pattanni kéne róla. Korai beszállók már megérkeztek széllel szemben is, de kemény menet lesz.
ezzel egyetértek :)
Meglátjuk----én most -usd-huf longba tettem a pénzecském.....lehet , hogy a pozim beszél belőlem--eddigi tapasztalatok alapján én legalább egy 195-ös szintre-ez a mnimális elvárásom-való visszapattanást várok-----az indikátoraim alapján-ha nem így lesz az sem gond-----tanultam és a ft-t végleg elfelejtem-----van sok-sok más devizapár ahol otc-n nagyon szépen lehet keresni---megy azokkal tovább a szép -de veszéyes játék !szvsz sz.
Sztem se, amíg nem lesz általános hangulatromlás, addig csak átsúlyoznak régión belül, például ft-ba.
Úgy látszik lengyeleknél is mindig vannak emberek, akik korábban értesülnek a dolgokról :)
http://stooq.com/q/?s=eurhuf&d=20110325&c=3m&t=c&a=lg&b=1&r=eurpln+eurczk
meglátjuk. én nem így látom.
Én is erre számítok.
http://www.portfolio.hu/gazdasag/statisztikai_hiba_vegezhet_europa_csodaorszagaval.147147.html
ez majd besegít a ft gyengülésnekj is....ha a lengyelek címkéznek akkor pont hunnia vezetői tennének másként?
a befektetők az egész térségre rá fogják húzni a lepedőt-szvsz sz.
A video rovatba belinkeltem egy filmet-ha még nem ismered nézd meg.
Soha sem szabad egy elemzőnek sem hinned-saját partiturát írjál és aszerint is játszál szerintem.Ocsmány összefónodások vannak---egy részét tudjuk is----ahogyan ők is fordulnak , úgy kommentelnek -ennyi !
Nem gond-----lesz itt még pánik és lesz a leírt paritás-a történelem és a tözsde is ismétli önmagát-a hullámok nem hazudnak !