Regisztráció Elfelejtett jelszó

CIG fórum

Re: nincs cím

#366561 banyaiz Előzmény: #366551

Igen többen összefognak megmaradhat Mnyp része is, de én igazán abban látok lehetőséget milyen ügyfélkört tudnak ezzel szerezni egyéb termékeknél, pl unit linked. Végigjárják azt a kb 8-10 k polgárt aki tag Vitnél, hogy mnyp-nek annyi de takarékoskodj a nyugdíjadra itt egy jó kis Cig biztosítás stb. :) gondolom , hogy ezek a tagok többnyire nyertesei is az adóváltozásnak.

Plusz ha több pici összefog akár a magánt is tovább vihetik. és persze ott van önkéntes, egészségpénztár. Nem rossz elgondolás vsz.

#366551 holnor Előzmény: #366547

még biztos fog csatlakozni pár kisebb pánztár, mivel 1200 fő szükséges még a törvényben meghatározott min. taglétszámhoz. HB szerint már így is legalább 10%-kal nő a cégérték.

VIT-el társulnak. jó h…

#366547 banyaiz

VIT-el társulnak. jó hír.

Ott a tagoknál van lóvé, kicsit jól keresnek. Ezt jól ki tudják használni sokat hozhat. Esetleg más kisebb pénztárak is beszállnak a buliba az sem lenne rossz. Gondolom véletlenül sincs köze a dolognak ahhoz, hogy eléggé kormányközeli a cég. :)

#366460 banyaiz Előzmény: #366398

Nocsak, vajon milyen megállapodást kötöttek? Eléggé vették múlt héten, de azt gondoltam indexbe kerülés miatt indexkövetők, esetleg vkinek szimpatikus lett. Úgy látszik más is volt a háttérben.

#366308 Vanek Előzmény: #365944

A pf-en is megy a pozitív duma. Csak azt nem látom, mitől fog ez tartósan megindulni a közeljövőben.

#366159 banyaiz Előzmény: #365944

Nem írok árat mikor 1000-re vártam 600-ra esett. :)

Szerintem normál esetben az a folyamat kellene menjen, hogy a cég növekszik, és alapok is elkezdenek vele kereskedni, ahhoz pedig először venniük kellene. Jó esetben ez egy viszonylag gyors folyamat kellene legyen.

Rossz esetekben pedig szopás van. :)

#365758 banyaiz Előzmény: #365750

Vmi van, mozgolódik majd 200 k db-os forgalom ez jó. Úgy látszik egy-két alap is aktivizálja magát végre, mondjuk ez a sok eladó db nem tetszik.

#365715 banyaiz Előzmény: #365634

Elég nagy a forgalom benne mostanában. Gondolom indexbe kerülés is benne lehet.

Értékelném araszolna felfelé, és nagyobb halacskák is kezdenék megszeretni. :)

#363579 banyaiz Előzmény: #361153

Aktivitást észlelek a papírnál, tegnap is elég jó forgalom volt. Jó lenne már ha 850-900 között pöcsölne nem itt a bekérőm alatt állandóan. :)

Re: sálálálá

#355943 banyaiz Előzmény: #355460

Újabb 500 k gondolom könyvön kívül volt ez is. Ha jól számolom 1,6 milla db cserélt így gazdát elmúlt 2 hétben. 5%-nál kell bejelenteni az durván 3,2 milla db. Érdekelne kik ügyködnek itt.

Re: sálálálá

#355460 banyaiz Előzmény: #355452

Valakik könyvön kívül adják veszik, már múlt héten is volt pár ilyen, kb 800 k nagyságrendben 750-en 785-ön. Az én tippem, hogy Brókernetnek 10% csomag eladását kezdték, de csak tipp.