Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

ELADÓ Ingatlanok

Dunakanyarban, Szentenrei szigeti telkek.

#366074 Hathor

Dunakanyarban – Budapesttől 25 km-re, (a 11-es főút mentén) található a mediterrán hangulatú művészvárosról, Szentendréről elnevezett sziget.

A mindössze 31 km hosszú Szentendrei-sziget, különleges hangulatú, szinte érintetlen természetvédelmi terület, ahol több tó, ritka állat és növényvilág található. A Pilis hegység lábánál, a Duna ölelte kis sziget üdülő övezetébe – nyugalmat és aktív pihenést keresve (lovaglás, kerékpározás, vízi sportok) - egyre több fővárosi költözik ki. - A pihenni vágyó ember partra száll, és rögtön hatalmába keríti egyfajta „szigetérzés”.

Megközelíthető Tahitótfalu felől a hídon át, Szentendréről a Határcsárda melletti komppal,

és hamarosan elkészül a Szentendrét Szigetmonostorral összekötő kis-híd is.

Telkek mérete és áraik:

-694nm, 6.2mFT

-737nm, 7.1mFT

-1243nm, 8.5mFT

-692nm, 6.2mFT

-667nm, 5.8mFT

714nm, 5.8mFT

Szentendrei-szigeten, Surány II.-ben beton úttól 20 méterre, buszmegállótól 1 perc sétára található az ingatlan. Beépíthetősége a teleknek 20%-os.

Esztergomi új parcellázású telkek.

#366073 Hathor

Esztergomban SZENTGYÖRGYMEZEI építési telkek eladók:

kiemelten két ajánlat:

869nm: 9.5MFt

982nm: 8.9MFt.

Érdi kollégék figyelmébe Érd: 200nöl telek: 7.9MFT

#366067 Hathor

Érden a ........ utcában 200 nöl telek 50 nm-es vályog/tégla épülettel

aszfaltos út mellett eladó

Közművek a telken, a gáz az utcában van.

Ára 7,9 mFt

Re: Halász, vadász, madarászok figyelem!

#365617 Hathor Előzmény: #365615

Én mint befektető, ha nagyobbat kapok az elvárttól ugyanazért a pénzért nem szoktam panaszkodni ,-)

megértem amit írsz, a Vaskapu utcai egyébként gangos valóban, így ez kampó.

ezért mondom hogy rengeteg fajta van, mindenkinek minden árban, minden méretet, minden helyen lehetetlenség kínálnom különböző feltételekkel.

Megkérdezem a kolleginámat és írok privit majd.

#365615 holnor Előzmény: #365608

köszi a segítséget. az elmúlt napokban nézegettem én is sokat, úh az árakkal már nagyjából képben vok. a kerületben teljesen újat egyet találtam (Mester-Vágóhíd sarkán), erre teljesen illik a leírásod :) mondjuk főzni nm nagyon szoktam, úh az amerikai konyha annyira nm zavar. jól hangzik, amit írtál, de a 71 m2 nekem túl nagy: családom még nincs, 2 embernek meg elég ez a 40-50 m2. kicsit nagyobb persze lehet.

gangos házban lakom most, ilyenben nm szívesen vennék lakást, tehát a használtnál is az új építésű a preferált típus.

#365608 Hathor Előzmény: #365592

Bakiba mester nem rontani az üzletet! ,-)

Nem írtam, a Vaskapu utcai 71nm-es lakás amit írtam 16.9MFT, de be lehet próbálkozni 16MFT-tal, vagy akár kevesebbel is, max nem adják oda. Elől, hátul, mellette új házak mindenhol.

Re: Rózsadomb 132nm+ 16nm. terasz 5szobás újszerű lakás 55MFT, dupla saját garázzsal.

#365589 Hathor Előzmény: #364491

Szia,

bocsi ezt a keresést nem láttam, toltam egymásra a hsz.eket, és nem láttam

Szóval: Felkapott lett a IX.ker ezen része a rehab terület, jó is, mert jó helyen van. Közel a belvároshoz, új övezet, de azért régi épületek is maradnak a negyedben.

Arra 400.000/nm körül vannak a nm. árak. 40-50nm-es lakások 15-20milka körül vannak, elég nagy a szórás.

Én nem tudok ilyet vennék-e, mert mi lehet benne? Amerikai konyha és egy háló?

A régi lakásokban egy nappali és egy konyha fürdő van ekkora méretben. Mai trend benyomni a konyhát a nappaliba, ezzel nyerünk egy szobát, a paraszt meg örül neki, mi meg jól járunk, mert megsórolunk egy helységet (a konyha kialakítását) és kapnak érte egy plusz szobát, a kajaszag meg terjeng a lakásban.

Nem tudom.. trendi a dolog.

Ha ezt szereted ezt kell keresni.

Árakat kb megírtam. Honlapom van, de felesleges megadni, mert annyiféle keresésetek van, hogy azt nem tudja tartalmazni szerte az országban minden stílusban, minden árban.

Nekem van az adatbázisomban a Vaskau tcában egy 71nm-es lakás példának okáért.

Ez a lakás 71nm-es, ebben 3szoba van, jó fiatalosra, cirkósra megcsinálták a jelenlegi tulajok. Régebbi építésű, de rendes, tiszta, kulturált ház, beszorítva az ipar utcai új építésüek közé. Ezért a pénzért ezt is megkapod cirkó fűtéssel, három szobával, sarokkádas fürdővel, konyhával, beépített gépekkel, teljes gépészet cserével, második emeleten.

Tudom az új az új..

én ezt tudom fejből, de tele vagyok társirodával, megkérdezem neked. Látom, hogy egyik kolleginánál konkrétan van, Ő benne van az irodájával a rehab központjával.

Megkérdezem, kérek linkeket és megírom.

Kérek priviben mail címet tőled, ahova küldhetem.

Köszi

#365561 holnor Előzmény: #365537

hello Hathor!

#1231-re konkrét ajánlat? annyit pontosítanék, h ha új, akkor 17-18-ba férjen bele, ha használt, akkor kb 15-be. amúgy van saját weboldalad, ahol lehet nézelődni?

Halász, vadász, madarászok figyelem!

#365537 Hathor

Eladó-Bérbeadó, Vadászház és mellék épületei, hozzá tartozó gazdaság, a Cserhát legszebb részén, a Nógrád megyei Bujákon.

Állattartási lehetőség, földművelés, lovarda, nagyvadas vadászat, túrázás,

falusi turizmus, panzió, vendéglő, az ingatlan sokrétű hasznosítására van lehetőség.

http://postimage.org/image/10h5kks90/

Részleteket érdeklődőnek adok priviben.

Balatonszárszó, víztől 200m-re

#365530 Hathor

Balatonszárszón eladó ikerház egyik fele. Alapterület nettó 90 m2, kert 100 nöl, 19 mio ft.

A ház a faluközponttól 1500 méterre, a víztől kb 200 m-re található. Mindkét oldal egyforma belső elrendezésű: 4 háló, 2 fürdő, 2 wc, konyha, kamra, lépcsőház, padlás, elől hátul nagy teraszok, emeleten erkély. Érdeklődés esetén fotót, alaprajzot küldök.

XIII. ÚJLIPÓTVÁROS, 116nm-es 3szobás sarok lakás

#365529 Hathor

Felrakom a fórumra ezt az Újlipótvárosi lakást, mert Újlipótváros nálam érzelmi kötődés.

Nagyon jó helyen van Újlipót a Duna mellett a Belvárosban, Margit sziget gyalog is pár percre, V.kerrel vetekszik számomra, a lakás egyedi, mert 116nm, 3 szoba, srok lakás, felújított ház, és a Katona József utca Újlipót elején van. Ugye Nyugati tér, WestEnd áruház, körút közelségéről nem beszélve.

Szóval:

Újlipótvárosban a Katona József utcában eladó egy

kívül-belül felújított, hívóliftes, szép házban, II. emeleti

116nm-es, 3 szobás, zárt loggiás saroklakás.

A lakás déli fekvésû. A három szobából kettõ külön bejáratú.

Fûtés gázkonvektor.

A lakás teljesen felújítandó, jól alakítható.

A házban egy belsõ, zárt kapu is van térfigyelõ kamerával.

Vannak irodák a házban, de csak kis forgalmú javasolt.

Kínálati ára 25.4 millió, alkudható.

Re: 20millio euros ingatlan 12es értékbecsléssel, 7millió euro körül!

#365002 Ibiza Előzmény: #364883

valami közelebbi kéne..jöhet priviben is

VII.ker. Damjanich utca, 37nm-es utcai üzlethelység eladó:

#364904 Hathor

VII. ker. Damjanich utcában eladó: utcai bejáratú, földszinti, 37 nm jó állapotú üzlethelyiség tulajdonjoga. Befektetésnek is kiváló. A helyiség alkalmas kereskedelmi, üzleti vagy irodai célra, de kialakítható tisztító, vagy egyébb szolgáltató. A helyiség hátsó részében mosdó és WC van kialakítva. A környéken kialakított üzletek teszik forgalmassá a környéket.

Közösköltség vízdijjal együtt 7500 Ft.

Az ár bruttó 13 M Ft, magántulajdon.

20millio euros ingatlan 12es értékbecsléssel, 7millió euro körül!

#364883 Hathor

Emberek!

Most hívott kapcsolatom!

20.000.000euros Budapest belvárosában levő (5.kerület), nagyon nagyon komoly forgalmi helyen, nagyon nagyon komoly épület eladó.

20.Millio euro a beruházás értéke, 12Millio az értékbecslése, kinti bankcsőd miatt menekülési ár 7millió euro.

Van-e kapcsolat valakinek csodát venni a belvárosban!

Jutalék felezést kapok, annak felét átadom számla ellenében a segítő "kollegáknak"

Részletek komoly kapcsolattal rendelkező személynek kapcsolatfelvétel után, előzetes priviben.

Ingatlan Besorolása INTÉZMÉNY(lakó,Szálloda,iroda-ház,kereskedelem)

jelen ajánlatot, a kölcsönös korrekt együttműködés reményében tettem fel, kizárólag belső, fórumos használatra. Ismerősömnek Exklúzív szerződése van az ingatlan eladására, így más nem tudja megkaparintani nélkülünk!

Re: Rózsadomb 132nm+ 16nm. terasz 5szobás újszerű lakás 55MFT, dupla saját garázzsal.

#364811 Hathor Előzmény: #364797

Józsi..

itt van az igazság!

A közvetítőú az arany középút! Lenyugtatja vevőt, eladót, főleg ezekkel a feszültségekkel, és kinyalja mindkét fél fenekét, hogy ne vesszen össze a két fél.

Kívülállóként megmondja a reális értéket. Pont úgy mint a BÉTen a pozi és tudat (nálam is persze). Ha veszek akkor felfele megy az árfolyam, ha eladok, akkor lefele kell mennie.

Ha ingatlant eladok.. akkor az én ingatlanom a menő, minél többet akarok, vevő vagyok, hülye az eladó, mit akar ez? 30-40kal olcsóbban akarom megvenni .

Közvetítő beáll, balance-ot meghúzza.

Vevő vesz, eladó elad.

Csőváz.

#364806 Hathor Előzmény: #364789

Mindenben van ráció, csak nem kell puffogni senkinek, lehiggad, gondolkodik és örül annak, hogy megoldották a gondját.

Vegyük a Te példádat. Neked most mi gondod, ha hozok ingyen ingatlant?

Ha nem fizetsz és nem hozok akkor mi gondod? max annyi, hogy nem teljesítettem semmit.

Ha fizetned kéne sikeres teljesítés, sikeres keresés után és nem teljesítek nem hozok neked semmi megfelelőt, és nem kell fizetned, akkor mi bajod van? semmi..

Mi van akkor, ha fizetsz jutalékot a keresésért és full jó lakást hozok neked, amire ibiza féle ember nem ad megbízást, de neked tök jól jön az üzlete 10MFT-ért? mert 15millióért keresek ilyet a városban? Ibizának mi a baja, ha téged kiviszlek 10MFT-ért mint vevőt és Ő kap 9MFT-ot?

Senkinek semmi baja, mindenkinek segítettem, elégedett. Ha nem elégedett nem adja el vevőnek eladó. Ha eladó nem elégedett azzal. hogy megkapja a 9milkáját és ki kell fizetni a csótánynak egy milliót a semmi munkájáért, a vevő által túlfizetett pénzből? Semmi..

Na tényleg elment 2órám ezzel..

Sziasztok

#364800 Ibiza Előzmény: #364771

:) hisztis vagy..megjött vagy mi..

"régebben kiírtam lakásra eladó másnap 4ügynök kuncsorgott kössek már velük szerződést.. 1-3% közötti jutalékért..most kinyiltak csipák.."

ezt írtam..nekem még a 4% sem sok de az oc-s 10,5% az sáp nem jutalék.. ha ezt ráteszik az ingatlan árra nyílván nem megy el...engedni meg az én kontómra akarnak..

ügynökre szükség van.. berakja a saját rendszerébe a dolgaimat.. amit esetleg többen látnak mint az én megjelenési formám...

ingatlanomat még nem is hirdettem most fogom..csak ki van rá írva.. és van 2 ügynökség..

csak jelzem a kiírásra eddig többen hívtak mint ügynökök amit hoztak.

#364797 hosszhuszár Előzmény: #364769

Na, Sanyit nem szapuljuk, én sem tettem.

Talán Ő az, aki igazán foglalkozik az ügyfeleivel, az eddigi ingatlanosokkal ellentétben....

Őt is meglehet érteni.

Van egy piaci ár, amit talán Ő jobban is tud, és talán Ő jobban is átlátja az egészet, nem beszélve arról, hogy elfogulatlan, az ingatlannal kapcsolatban.

#364791 Hathor Előzmény: #364756

Ibiza, különben igazad van. Hagyjuk az egészet.

Menj vissza az ügynökök nélküli ingatlanba és tedd fel ma is az üzlet eladást.

Komolyan mindenkinek kívánok sikeres értékesítést.

Nincs több kommentem, lerágott csont az egész.

Nem kell kuncsorgni, hogy adják be a megbízást. Kilépek a házunkból 6 eladó ház van az utcában több hónapja, és még nem mentem több utcát.

Senkit nem kell meggyőzni, hogy segítségre szorul, még akkor is, ha kisegítem, leveszem a gondot a válláról és ezért szemét vagyok és munkadíjat kapok.