Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Kövess károsultjai

Re: nincs cím

#365446 pepe01 Előzmény: #365428

Szerintem kicsit alulbecsülöd a számokat.

Szent meggyőződésem és célom 3 év tőzsdézés után az évi 40% stabol hozam.

Én hiszek magamban és látom a célhoz vezető utat.

Itt a fórumon is több olyan ember van aki képes erre a teljesítményre.

#365444 RemegoKez Előzmény: #365439

"Vigyázz, nehogy beleess a daytrading befektető stratégia használatával járó számos kelepce valamelyikébe! A társadalombiztosítási járulék megbízhatatlansága, a 401K értékű adókedvezmény és az IRA (nyugdíjas számla) csak néhány a tőzsdei befektetés mellett szóló érvek közül. "

Ez vmi fordított amcsi anyag....nem is magyarok írják... :-D

"A Forex brókerként lehúzott idő igazi megvilágosodást hozó élmény volt. Láttam és hallottam, hogy miként manipulálják az ügyfelek profitját, – ez természetes, mindennapi gyakorlat volt. E tapasztalat hatására érdeklődésem új irányba fordult. A Forex kereskedés és brókerkedés helyett fontosabb lett számomra, hogy miként lehetne megvédeni a Forex traderek érdekeit."

Egyre jobb... :-D

na nem offolok tovább.....

#365441 banyaiz Előzmény: #365439

örülnék, ha itt is az lenne mint amcsiknál , hogy lakosság nagy része tőzsdézik, legalább olyan szinten tart pár részvényt, és nem lehetne ilyen böszmeségeket beszélni amiket pl mnyp kapcsán, de azért mégis ilyen szövegek. .. :)

#365437 banyaiz Előzmény: #365435

az a baj, hogy ez hosszú távon sikeres legyen olyan emberek pénzét kellene kezelned akik hasonló mentalitásúak, kockázattűrő képességetek egyforma kb , stb. Mert ha nem akkor csak gond van hosszú távon vsz. Láttam még bankban melóztam, hogy az emberek amíg jól mennek a dolgok addig vidámak, és minden ok, de ha gondok vannak akkor már nem bírják a feszültséget. Kinek hiányzik ez?

Persze fel lehet úgy is fogni, hogy jó jutalékot fizetnek aztán a többi kit érdekel. Ebben igazán profi szintre brókercégek jutottak el, tisztelet a kevés kivételnek. :)

#365436 banyaiz Előzmény: #365434

Vagy ez is nagyon jó itt az oldalon " neked befellegzett bukod a pénzt, de majd ingyen megtanítunk" nem tudom mire még nem olvastam el.

#365435 Koffein Előzmény: #365426

Minden egyes szavatokkal egyet értek.

Velem is megesett, rokon látván, hogy az elmúlt időben sikerrel fialtattam a tőkémet felajánlotta, hogy odaadja felesleges megtakarítását... elsőre kiröhögtem, lehülyéztem, mert gondoltam a sör beszél belőle, majd amikor ismét megkeresett, akkor Én éreztem xarul magam, hogy ismét vissza kell utasítanom, de látom rajta, hogy még mindig nem érti, hogy miért nem forgatom az ő pénzét is... mindig azzal jön, vegyek azt amit saját magamnak is oszt ő attól nem fél, hogy veszteség éri... de aki nem tőzsdézik nem érti, hogy bármikor bármi beüthet lásd Tunézia, majd Líbia, Japán... ép eszű ember nem megy bele ilyesmibe oszt fel, fel tűnnek emberkék, hogy mégis...

Mindig elcsodálkozom, hogy vannak emberek, akik egy ígéret fejében odaadják megtakarításukat... habár a bizalom, a remény, hogy az elbukott pénzt nullába, vagy akár nyerőbbe hozzák, erősebb, mint a racionális gondolkodás...

#365434 RemegoKez Előzmény: #365430

jah, most mintha kezdene felpörögni az emberek forex-re csábítása....

Asszem a Quaestornak is megy vmi bárgyú rádió reklámja forex témában...

#365430 banyaiz Előzmény: #365428

Nekem úgy alakultak dolgaim mikor kezdtem akkor elég nagy kilengésekkel mentek a hozamok, évi többszáz százalék és felezés között. :) Aztán ahogy lehiggadtam , vagy túl óvatos lettem , vagy nem tudom, hogy mondjam nyugodtabb időszak jött szerényebb hozamokkal, aztán most itt a válság alatt megint elég nagy kilengés volt mindkét irányba, szerencsére realizált dolgok pozitív irányba, de elég meleg szituk voltak.

Nekem azok a hirdetések is nagyon tetszenek amik deviza piacra terelik az embereket 0 tőzsdei tudással, hogy napi x óra a szabadidőből és mennyi pénz. Persze kell az ügyfél, de ilyen áron, nincs új a nap alatt hiába. :)

#365428 Ibiza Előzmény: #365426

sztem évi 20% nyerő az már szép ha ennél több az mák..ha valaki éveken keresztül hozza a 20% feletti nyerőt az már tud valamit.. aminek a vége rend szerint az arcoskodás utána jön a tőke felezése teljes elvesztése.

Az a baj, hogy legális ú…

#365426 banyaiz

Az a baj, hogy legális úton kicsi az esélye pénzt visszakapd. Ha nincs szerződésed az egészről nem tudom mire tudsz hivatkozni, ez már kétesélyes bíróság előtt. Esetleg megnyered a pert akkor is kétséges be lehet e hajtani. Bár ettől egy feljelentést még megérhet.

Az összes olyan duma , hogy havonta biztosan x % hozam a tőzsdén kamu, nincs ilyen, bár ezt már te is látod gondolom. Vannak akik nagy hozamokat értek /érnek el, de ők sem tudják azt garantálni, hogy ezt neked hozzák is rendszeresen hosszú távon. Aki ilyet állít azt már óvatosan kezelném. Főleg ilyen havi 10%-kal , vagy még nagyobb értékekkel.