Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

fordgtshelby5000 Előzmény: #365324

Ismeretlenül is egy ajánlat-van két ukrán volt cégtárs-30%-és a pénzed meg lesz---nekem már bevált-senki nem tudott kiszedni a volt partneremből tartózást----ők megtették---és máshol is sikeresek voltak.A módszereket ne kérdezd----én sem kérdeztem !

Egyszer még régen BUBU írta a portfolión....amikor még koi is normális volt----GURUMENTES---::::A TÖZSDE MAGÁNYOS DZSUNGELHARC-MINDENKI EGYEDÜL KELL, HOGY MEGVÍVJA A CSATÁIT!---remélem a tartalom jól megmaradt-a szószerűség nem az biztos !

Légy óvatos és okos.....JÉZUS a bibliában is ezt írja!

Ez meg az én mottóm az üzleti életre:Abban bízzál-aki már rászolgált a bizalmadra.Egy esélyt mindenki kap-nálam-nincs második-a becsület csak egyszer amortizálható%%%%--egy fillér kintlévőség nélkül sikerült lezárnom a magyarhoni érdekeltségeim-ez pedig nagy dolog.

A gyengébb gyomrúaktól elnézést----ADÓSS FIZESS!---EBBŐL NEM ENGEDTEM SOHA!----ezért bocsánat ha valakinek a jőérzéseit megbántja az írásom , de miután a fizetés helyett a középső ujj flmutatása volt a választ....ezt nekem a fizetés helyett----a döntésem egyértelmű volt !